"Tegemist on kahtlemata olulise ettevõtmisega. Soovime anda Meistriliigas osalevatele klubidele uusi väljundeid ja premeerida poolehoidjaid harukordsete kogemuste ja väärtuslike auhindadega," märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Kampaanias osalemiseks tuleb külastada Eesti meistriliiga kohtumisi, täita seal koos pääsmega saadav kupong ning sisestada see piletikassas olevasse loosikasti. Seejuures võib üks inimene hooaja jooksul täita mitu kupongi, kuid üle ühe auhinna pole samal inimesel võimalik võita. Tähele tuleb panna ka seda, et kupongil peab täitma kõik lahtrid. Täpsem info kampaania kohta on üleval Eesti Jalgpalli Liidu koduleheküljel www.jalgpall.ee alates 4. märtsist.

 
Igal Meistriliiga mängul loositakse välja kaks kupongi - esimesena välja tõmmatud kupong osaleb Dacia Dusteri loosimises ning teisena välja tõmmatud kupong võib võita ühe kolmest reisist.

Esimene reis koos Eesti koondisega juunis Lõuna-Ameerikas toimuvatele mängudele Tšiili ja Uruguayga loositakse välja 25. mail. Reis septembri alguses toimuvale EM-valikmängule Sloveenias loositakse välja 27. augustil ning reis novembris peetavale Liechtenstein - Eesti matšile loositakse välja 5. novembril. Võitja pääseb reisile koos kaaslasega.

 
ABC Motorsi poolt välja pandud peaauhind maastur Dacia Duster loositakse välja 20. novembril toimuval Eesti Jalgpalli Liidu hooaja lõpetamisel - eelnevalt loositakse 180 kupongist välja 10 finalisti, kes kutsutakse hooaja lõpuüritusel aset leidvale loosimistseremooniale kohale.
 
"Oleme väga tänulikud oma heale koostööpartnerile ABC Motorsile, tegemist on hinnalise autoga. Oluline on märkida, et maastur võidetakse päriseks - tegemist ei ole kasutusõiguse või muu taolisega," lausus Eesti Jalgpalli Liidu turundusjuht Siim Juks. 
 
"Selline auhind võiks aidata kaasa sellele, et rohkem publikut leiaks tee staadionile, mis omakorda võiks tähendada tuliseid mänge ja palju väravaid," lausus ABC Motorsi turundusjuht Indrek Poolak.
 
Dacia Duster tunnistati Autobest 2011 auhinna vääriliseks kui 2010. aasta parim auto. 15 Euroopa riigi esindajast koosnenud žürii tugines otsuse langetamisel 13 kriteeriumile, mille hulgas olid kütusetarbimine, mitmekülgsus, interjööri ruumikus ning disain. Tootjad ise nimetavad Dacia Dusterit jõuliseks ja vastupidavaks off-roader'iks.
 
Meistriliiga I voor toimub juba sel laupäeval, 5. märtsil:
kell 11:00 Tallinna FC Levadia – Lasnamäe FC Ajax, Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
kell 14:00 OTSE TV6-s! Nõmme JK Kalju – Tallinna FC Flora, Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
kell 14:00 Tartu JK Tammeka – Paide Linnameeskond, Tartu Annelinna kunstmurustaadion (Annemõisa 6, Tartu)
kell 17:00 JK Sillamäe Kalev – FC Kuressaare, Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
kell 19:30 FC Viljandi – Narva JK Trans, Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)