Burdakovi sõnul on Tutk neile Tarajevi kohtunikuks andnud juba 22-st mängust kuuel korral. Kogu liiga peale läinud 22-st punasest kaardist on Narvale sel hooajal läinud kümme, Tarajevi käe läbi viis.

"Ta võimendab seda tugevalt üle. Tarajev on tõesti Transi palju vilistanud, aga ei saa öelda, et keegi teine ei oleks. Levadia kurtis, et Eiko Saar on neid palju vilistanud - viis korda. Muster on selline sellepärast, et meie juhtivad kohtunikud lihtsalt vilistavadki rohkem mänge. Üks põhjus, miks Tarajev Narva tihti saab, on see, et ta valdab vene keelt ja saab nendega suhelda - miks mitte siis panna elukogenud ja rahvusvaheline kohtunik. Olgem ausad - ega Trans pole ka mingi kingitus," märkis Tutk.

Tarajev näitas Transile eile mängus FC Floraga kahte punast kaarti - ühe mängija tervist ohustava jõhkra vea eest, teise mängu lõpu eel venitamise eest. Juhtumisi oli mängijal, kes audisisseviskest keeldus, juba varasemast kollane kaart all.

"Ma ei ole neid olukordi ise näinud, aga kui homme videokordused saan, kujundan ka oma seisukoha. Aga kohtunike esmane ülesanne on mängijate kaitsmine. Kui toimus hüpe, mis võib teise mehe haiglasse saata, siis ma ei näe muud varianti. Ja mängija, kes on saanud juba kollase ja ikka tahtlikult venitab, peab olema ikka päris rumal," kõlas Tutki lühike kommentaar.

Jalgpalliliidu infojuht ja distsiplinaarkomisjoni liige Mihkel Uiboleht ei osanud veel öelda, milline karistus kohtunike peale räusanud ja meedias õigusemõistjaid kritiseerinud Burdakovi ootab, kuid ta soovitas snitti võtta Nõmme Kalju presidendi Kuno Tehva juhtumist, kes tõi suve alguses tribüünilt kohtunike sõimamisega klubile 750-eurose rahatrahvi.