Perioodil 2014 september kuni 2015 juuni jõudsid EJLi treenerid külastada 105 kooli üle Eesti. Kõige tihedamaks osutus november 17 külastusega ning maikuu, mille jooksul käidi 23 koolis. Enamasti hõlmavad külastused 1.-4. klassi. Projektis osalenud lapsi on siiamaani olnud 7617, nendest poisse 3992 ja tüdrukuid 3532.

EJLi rahvajalgpalli juhi Teet Allase sõnul on koolikülastustega rahul nii projekti tiim kui ka osalevad koolid: „Koolikülastused on läinud väga hästi ja tagasiside koolidelt on väga positiivne.”

Koolide poolt antava tagasiside põhjal oodatakse sarnaseid ettevõtmisi veelgi. Eriliselt toob Allas välja selle, et õpetajatele on meele järgi olnud harjutuste raamat „Jalgpall õpetab!“. Lisaks õpikule, mis sisaldab kehalise kasvatuse õpetajatele abiks olevaid harjutusi ja nõuandeid, jagatakse külastuste käigus ka palle, veste ja tähiseid, mis peaks abiks olema jalgpalli toomisel koolitundidesse.
Koolikülastuste ajal ühinevad projekti treeneritega ka kohalike jalgpalliklubide juhendajad ja mängijad, et lastega suhelda ja neid harjutuste abil aidata. Senimaani on erinevaid klubisid osalenud üle Eesti kokku 33.

„Suve jooksul analüüsime treeneritega, mida saame muuta ja uuendada,“ ütles Allas. „Sügisel üritame külastada paljusid Tallinna koole, mis on suur ja tore väljakutse, sest laste arv on suur.“ Lisaks pööratakse tähelepanu ka materjalide täiendamisele ja õpetajate oskuste parandamisele. „Proovime käima saada lühikesed jalgpallikoolitused kehalise kasvatuse õpetajatele. Lisaks soovime sügisel teha ligi 20st raamatu harjutusest videoklipid.“

Ühtlasi on eesmärk eraldi tähelepanu pöörata tüdrukutele, keda kutsutakse osalema koostöös FIFA-ga korraldatavale jalgpallifestivalile Live Your Goals ning julgustatakse käima naistekoondise mängudel.