“Tegemist ei olnud minu jaoks ainsa pakkumisega. Nende puhul meeldis mulle nende konkreetne huvi. Kõik käis väga kiiresti,“ rääkis Elhi Delfile.

Eelmisel hooajal Nõmme Kalju ridades Eesti meistriks kroonitud 25-aastane Elhi on varasemalt kuulunud ka Levadia ja Infoneti ridadesse. Tänavuseks aastaks soovis ta endale leida aga välisklubi ja astuda karjääris samm edasi. Seejuures oli ta üllatunud, et Bulgaaria võistkond ei soovinud üldse testiperioodi ning oli valmis pärast arstlikku kontrolli kohe lepingut pakkuma.

“Tegelikult oli sääraseid pakkumisi veel, kus testiperiood ei oleks olnud vajalik,“ lisas Elhi. “Kindlasti oli soov välismaale saada, kuid samas olin valmis ka Eestis jätkama. Tegin talvel seejuures endiselt koos Kaljuga trenni.“

Elhi sõnul uuris ta Bulgaaria elu-olu kohta Artjom Artjuninilt, kes pallib sealses kõrgliigas Etari klubis. Seniste vestluste põhjal loodetakse Elhist Bulgaarias põhimeest. “Eks see koht tuleb ikka välja võidelda, kuid praegu on olnud juttu, et mind toodi meeskonda põhikoosseisu mängijaks,“ lisas Elhi, kes soovis tänada Kokkuta Managementi suure abi eest.

Elhit klubiotsingutel aidanud Tauno Trink tunnistas samuti, et potentsiaalseid kosilasi oli mitmeid. "Huvi Trevori vastu on olnud väga suur. Meie agentuuri poole pöörduti Soome, Valgevene, Kreeka, Rumeenia ja Bulgaaria kõrgliigast ja Inglismaa tugevuselt kolmandast liigast. Lõpuks valisime Bulgaaria klubi POFC Botev Vratsa pakkumise, mis oli kõige konkreetsem. Kuigi Trevor käis ennast näitamas ühe sealses kõrgliigas mängiva klubi juures, siis oli ta samal ajal Botev Vratsa radaril, kes tegi väga konkreetse otsepakkumise. Täname omalt poolt ka oma Bulgaaria partnerit, kes aitas üleminekul teoks saada."
Trevor Elhi jätkab karjääri Bulgaarias.

Tabeliseis: