Eesti – Leedu kohtumine leiab aset laupäeval, 5. septembril, staadion avatakse pealtvaatajatele kell 17, avavile kõlab kell 19. Pilethinnad on vahemikus 12 kuni 16 eurot.

Eesti – Šveits matš, millega saab punkti seekordne EM-valiksari, toimub esmaspäeval, 12. oktoobril. A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 19.45, mäng saab avavile kell 21.45. Pääsmete hinnad on vahemikus 13 kuni 18 eurot.

Soodushinnad kehtivad 1996.-2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles (kui on soov eraldi istekohaks, siis tuleb osta sooduspilet). LHV Jalgpallikaardi omanikule on täishinnaga piletid eelmüügist 10% soodsamad.

Lisaks tavapääsmetele on saadaval VIP piletid EJL Triobet Business Clubi. Pileti soetajale tagatakse pääs VIP autoparklasse, kiire sissepääs Külaliste trepist staadionil asuvasse EJL Triobet Business Clubi, kus hinna sees on erinevad joogid ja soe buffet-õhtusöök. Kõik Business Clubi külalised saavad istekoha küljetribüüni keskmises sektoris, aga soovi korral ka võimaluse jälgida mängu siseruumist, samuti on kõigile külalistele tasuta mängukava ja algkoosseisude leht. Pääsmed hinnaga 95 eurot on müügil Piletilevis.