Tasavägises ja mõlemapoolsete võimalustega finaalis suutis Kuusalu ühe oma võimalustest ära kasutada. Kuigi Lebo Ülesanne lõi kohtumise viimastel minutitel korra ka posti, ei suudetud siiski Legendide puurilukku üle mängida. Kuusalu ridades tegid finaalis nimekamatest mängijatest kaasa ka Alo Dupikov ja Andrus Mitt.

Rahvaliiga B tasandi otsustavas kohtumises alistas sk Räpina penatiseerias Paduvere SK Illi. Vaimastvere uuel kunstmurustaadionil toimunud pingelises ja võrdses heitluses kulgenud finaalis asus Paduvere võistkond teisel poolajal penaltist 1:0 juhtima, kuid samas olukorras vähemusse jäänud Räpina viigistas normaalaja viimasel minutil. Et lisaaeg samuti võitjat ei selgitanud, siis tuli ette võtta penaltiseeria, kus tulemusega 4:3 oli parem Räpina.

Tänavusel noorte rahvaliiga debüüthooajal triumfeeris Suure-Jaani United, kes oli finaalis 4:0 parem Saaremaa JK aameraaSist.

Rahvaliiga A tasandil osales tänavu 70 meeskonda, B tasandi võistlusest võttis osa 59. Koos noorte ja naiste rahvaliigaga osales tänavu populaarsel harrastusjalgpalluritele mõeldud võistlusel 151 võistkonda.

Finaalis esindasid Kuusalu meeskonda Andre Tammelaan, Sergo Treufeld, Meelis Nõmme, Ilvard Eeriksoo, Margus Kröönström, Alo Dupikov, Andrus Mitt, Raul Treiberk, Asso Soosalu, Martin Peegel, Karl Taal ja Sander Piibemann.