Nimelt on võistlustules veel neli klubi, kus mängivad Eesti koondislased ning huvitaval kombel moodustus loosi tahtel nendest neljast klubist kaks võistluspaari: Mihkel Aksalu ja Soome tšempion Seinäjoki kohtuvad Artur Pika ja Valgevene meistri Barõssavi BATE-ga, Andreas Vaikla ja Norrköping aga Pavel Londaku ja Rosenborgiga.

Olukorra teeb veelgi märkimisväärsemaks tõsiasi, et neljast eestlasest koguni kolm on väravavahid - nelikust on ainsaks väljakumängijaks vasakkaitses tegutsev Pikk.

Kui Pavel Londak on sisuliselt kogu senise hooaja Norra meistri Rosenborgi ridades veetnud vahetuskiiprina, siis Meistrite liigas on meie mees väga suure tõenäosusega platsil - nimelt sai hiljuti vigastada tänavu esinumbriks olnud Andre Hansen ning Londakul on kõik võimalused, et saada kirja oma esimene euromäng üle kümne aasta. Viimati oli 36-aastane puurilukk UEFA sarjades platsil 2006. aastal FC Flora eest.

Londakule tuleb Rootsi meistri Norrköpingu eest platsile mõnes mõttes tema vastand - noor ja vihane, vaid 19-aastane Andreas Vaikla, kes samuti sel kevadel esikiipri vigastuse tõttu võimaluse sai ning sellest kenasti kinni on haaranud.

BATE ja SJK avakohtumine Valgevenes algab teisipäeval kell 21, Rosenborg ja Norrköping alustavad kolmapäeval kell 20.15.