Laupäeval on vastamisi samad meeskonnad, kes võtsid mõõtu ka eelmises voorus, kuid seekord on koduväljakud vahetunud. Kaks nädalat tagasi Maarjamäel 1:1 viiki mänginud Narva Trans ja Tallinna Levadia kohtuvad seekord kell 14.00 Narva Kreenholmi staadionil.

28. augustil peetud 27. vooru mängus oli Trans võõrsil tugeva surve all, kuid jäi 0:1 taha alles Tarmo Neemelo 78. minuti väravast. 11 minutit hiljem tegi vahetusmees Eero Eessaar seisuks 1:1. Vaatamata sellele on omavaheliste mängude tänavune saldo Levadia kasuks, sest narvalaste vastu on neil kirjas 3:0 ja 2:1 võit.

Vooru telemängus kell 17.00 A. Le Coq Arenal kohtuvad viimase kolme nädala jooksul kolmandat korda Tallinna FC Flora ja JK Sillamäe Kalev. Pealtvaatajate jaoks on sellest vastasseisust oodata väravaid, sest viimase kahe omavahelise mängu väravate saldo on Flora kasuks 9:4, samuti on tähelepanuväärne, et Flora vastu võõrsil mängides on Sillamäe endale seni alati vähemalt 4 väravat lüüa lasknud.

Kell 14.00 algavad ka kohtumised Tartu JK Tammeka – FC Kuressaare, Viljandi JK Tulevik – Nõmme JK Kalju ning Kohtla-Järve FC Lootus – Paide Linnameeskond. Tabelis kuuendal kohal asuv Tammeka on viimasest viiest mängust võitnud vaid ühe, alistudes viimati Kuressaarele võõrsil 2:3. Saarlastele oli see võit aga esimeseks pärast 1. juunit.

Viljandis saab Igor Prins ennast Kalju peatreenerina esimest korda proovile panna Meistriliiga kohtumises. Karel Voolaiu viimaseks jäänud matšis 27. voorus võitis Kalju Tulevikku 3:0. Lootus ja Paide heitlevad Kohtla-Järvel mõlema jaoks püsimajäämise suhtes ülioluliste punktide eest.

Meistriliiga XXVIII vooru mängud. Laupäev, 11. september:

kell 14.00 Kohtla-Järve spordikeskuse staadion (Spordi 4)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS – PAIDE LINNAMEESKOND

FC Lootuse peatreener Andrei Škaleta: "Mõlemal meeskonnal on teine võimalus näidata, kes on siiski antud hetkel parim. Loodan, et väike paus tuli meie võistkonnale kasuks ja me suudame pöörata mängu enda kasuks."

Mängija Anton Semjonov: "Eelmises omavahelises mängus võita ei õnnestunud, nüüd kodumängus on võimalus see viga parandada."

Paide LM peatreener Meelis Rooba: "Viimane omavaheline mäng näitas, et mänguliselt oleme head, lihtsalt on vaja oma võimalused ära realiseerida, siis tuleb ka soovitud tulemus."

Mängija Andre Mägi: "Mis siin salata, otsustavad mängud on kätte jõudnud! Enam ei ole eksimuste jaoks ruumi. Läheme seda mängu võitma!"

Peakohtunik: Sten Kaldma
Abikohtunikud: Rein Pajunurm, Raul Kaivoja

kell 14.00 Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva)
NARVA JK TRANS – TALLINNA FC LEVADIA

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Kuna kaotasime punkte eelmises omavahelises kohtumises, siis eelseisvaks mänguks on eesmärk kasvatada veelgi oma punktiseisu."

Mängija Viktor Plotnikov: "Hooaja lõpus on iga punkt meeskonna jaoks ülioluline."

FC Levadia peatreener Aleksandr Puštov: "Ees ootab väga raske mäng võõrsil. Koduplatsil lasime Transi vastu lõpuminutitel võidu käest ja nüüd üritame võtta revanši. Vajame igast eelseisvast kohtumisest võitu, et säilitada väljavaated meistritiitli kaitsmiseks."

Mängija Felipe Nunes: "Eesmärgiks on võit. Iga punkt võrdub nüüd kulla hinnaga."

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Marko Leevand, Jaanus Mutli
Neljas kohtunik: Toomas Nõmmiste

kell 14.00 Tartu Tamme staadion (Kungla 1a, Tartu)
TARTU JK TAMMEKA – FC KURESSAARE

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Kui me mängime sama tujutult ja lohakalt kui eelmine mäng, siis läheb meil väga raskeks. Kui suudame mängida konsentreeritult ja oma võimalused realiseerida siis ei tohiks kolme punkti saamisega probleeme olla."

Mängija Albert Prosa: "Kuressaare vastu eelmine kord me juba andsime neile kingituse, et saime linnust ja saart näha, aga nüüd me enam allahindlust ei tee ja kui mängijad on terved ja valmis endast 100% andma, ei tohiks Kuressaare vastu mängides mingeid probleeme olla."

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Ma olen kindel, et meeskond, nagu alati, soovib anda endast kõik ja valmistub matšiks korralikult. Milline saab olema tulemus, seda näitab juba mäng ise."

Mängija Priit Pikker: "Lähme Tartusse tegema seda, mida tegime Kuressaares - võitma!"

Peakohtunik: Jaan Roos
Abikohtunikud: Martin Lember, Heigo Paglant

kell 14.00 Viljandi linnastaadion (Ranna pst 1, Viljandi)
VILJANDI JK TULEVIK – NÕMME JK KALJU

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: “Kuigi me ei ole suutnud Nõmmelt punkte röövida, ei jäta me jonni, et see idee ellu viia.”

Mängija Mikk Sillaste: “Kodus tahaks neid ikka ühe korra võita. Ennem tuleb ise esimene värav lüüa, siis on võimalused suuremad.”

JK Kalju abitreener Getulio Fredo: “Laupäeval läheme Viljandisse kolme punkti järele. Igor õpib alles tasapisi tundma tema käsutuses olevaid mängijaid. Meie eesmärgiks on korjata võimalikult palju punkte, et hooaja lõpp oleks hea. Mängijad teavad seda ning nad peavad andma endast maksimumi, et saavutada selleks vajalikud võidud.”

Mängija Kert Kütt: "Läheme Viljandisse kindlasti võidu järele. Seni oleme Tulevikuga kenasti hakkama saanud ja peame seegi kord hoolikalt mängima, et võit võtta. Eesmärk on vähemalt neljas koht saada ja selle täitmiseks ei tohi mingil juhul endast nõrgematele punkte loovutada!”

Peakohtunik: Martin Salong
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Maikel Mikson

kell 17.00 A. Le Coq Arena (Asula 4c, Tallinn) - TV mäng
TALLINNA FC FLORA – JK SILLAMÄE KALEV

FC Flora peatreener Martin Reim: "Viimane mäng Sillamäe Kaleviga tuleb kindlasti väga võitluslik ja raske. Oleme suutnud neid kolm korda võita, aga see ei tähenda tulevas mängus midagi.”

Mängija Valeri Minkenen: "Sillamäe Kaleviga tuleb ilmselgelt raske mäng. Sellest olenemata usun, et meil on head võimalused võita, sest mängime kodus ja minu arvates on Floral just kodumurul mängud paremini õnnestunud kui võõrsil. Meil on küll jäänud pidada veel vaid 10 kohtumist, aga terve meeskond keskendub ainult laupäevasele esitusele. See tähendab, et me ei hakka mõtlema kuidas Levadial või mõnel muul satsil läheb, vaid keskendume oma mängule ja peame võitma kõik eelseisvad lahingud. Tulemusi võrdleme alles hooaja lõpus."

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazachonok: "Meil oli aega vaimselt puhata ja viimane omavaheline mäng unustada. Peame tunduvalt parandama oma kaitsemängu. Kahjuks selles kohtumises ei saa kaartide tõttu osaleda neli põhimängijat. FC Flora on hetkel väga heas hoos ja tuleb raske mäng."

Mängija Sergei Vihrov: "Viimastes kohtumistes kodus ei õnnestunud meil näidata head mängu. On vaja teha õiged järeldused ning vigu mitte korrata."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Ülo Kikas
Neljas kohtunik: Roomer Tarajev

Tabeliseis:

1. Tallinna FC Flora 26 21 3 2 73:26 66
2. Tallinna FC Levadia 27 19 7 1 74:12 64
3. Narva JK Trans 27 16 7 4 51:22 55
4. Nõmme JK Kalju 26 13 6 7 47:31 45
5. JK Sillamäe Kalev 26 14 3 9 64:40 45
6. Tartu JK Tammeka 27 9 6 12 41:46 33
7. Viljandi JK Tulevik 27 6 3 18 21:47 21
8. Kohtla-Järve FC Lootus 27 5 2 20 18:71 17
9. FC Kuressaare 26 5 2 19 21:70 17
10. Paide Linnameeskond 27 3 5 19 20:65 14