Nagu ikka, avaldatakse aasta esimeses numbris Jalka laureaadid. Treenerirubriigis võetakse ette FC Levadia abitreener Indrek Zelinski ning mängijaks luubi all on Joel Lindpere.

Juttu tuleb ka ekskoondislasest, keda on saatnud edu nii modellitööstuses kui lavalaudadel. Saage tuttavaks – Marko Lepik, omaaegse popansambli Push Up taustajõud. Rahvusesinduses jäi tema laeks 3 mängu. Uurime, kuidas ta praegu oma kirevat karjääri hindab.

Vaatame tagasi valusale San Marino matšile ning räägime vutiteemadel Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse juhi Rivo Saarnaga. Lugemist jätkub ka võitluskunstide huvilistele, sest FIFA kategooriaga abikohtunik Triinu Laos on nooruspõlves tegelenud karatega. Tähelepanuta ei jää ka novembri lõpus toimunud Eesti meistrivõistlused täringujalgpallis.

Oma sümboolse koosseisu valis tuntud jalgpalliajakirjanik Ott Järvela ning etteruttavalt võib tõdeda, et seal on peidus nii mõnigi vimka. Kellele meeldib kohalik vutt, saab lugeda Pärnumaa jalgpallist.

Kes on loomupoolest kosmopoliitsem, avagu leheküljed, kus juttu tuleb AC Milani ning Milano Interi rivaliteedist. Värskest Jalkast ei puudu ka Premium liiga statistika ning aasta jooksul ajakirjale öeldud parimad ütlemised. Postritel on Hannes Anier, Jeremy Mathieu ning Frank Lampard.