Ootamatu käigu põhjustest on klubi juhtkond seni vaikinud: spordidirektor Dmitri Skiperski väitis, et ta ei tea asjast täpsemalt, klubi president Andrei Leškin ei ole aga Delfi telefonikõnedele vastanud.

Skiperski sõnul tegeleb ta sel nädalal hoopis Lasnamäel asuva väljaku kohale kuppelhalli püstitamisega. "Olen esmaspäevast alates tegelenud halli püstitamisega. Mul ei ole infot. Altosar ja klubi president teavad tagamaid."

Paraku väitis ka Altosar, et temal pole asjast täpset aimdust. "Ma ei tea isegi, miks mind vabastati. Ootan praegu presidendi kõnet. Ehk oskan esmaspäeval rohkem kommenteerida, kui isegi targem olen."

Delfi andmetel ei pruugi Altosare ja Kramarenko vallandamised olla omavahel seotud. Kahest lahti lastust on selgelt värvikam ja tuntum tegelane Altosar, kes sattus alles paar nädalat tagasi sündmuste keskmesse, kui Infoneti ja Flora fännid tribüünil kaklema läksid. Flora fännid väitsid toona, et Altosar oli ka neid rusikahoopidega kostitanud.

Mõned aastad tagasi käis Altosare nimi läbi ka kriminaalasja materjalidest, millega uuriti Eesti jalgpallurite poolt toime pandud kihlveopettusi. 36-aastane Altosar ei olnud toona süüdistatavate seas.