Nõmme Kalju uus täiendus Nikolai Mašitšev kommenteeris klubiga liitumist järgnevalt: “Tunnen Kaljuga liitumise üle suurt rõõmu. See on meeskond ja klubi, kes püstitab alati kõrgeid eesmärke ja soovib pidevalt areneda. Peatreeneri nõudmistega olen hästi kursis, meeskonnakaaslastega tuttav ja mõnega isegi eelnevalt koos mänginud. Usun, et minu sulandumine kollektiivi saab olema kiire. Tahan eelkõige tõestada, et olen põhikoosseisu mängija, kes aitab meeskonnal püstitatud eesmärke ellu viia. Ootan huviga uut ja põnevat hooaega, et pakkuda häid emotsioone nii Kalju toetajatele kui ka fännidele!"

“Olen Mašitševiga varem töötanud ja tema võimed on meile hästi teada. Tegemist on kvaliteetse jalgpalluriga ja meie jaoks vajaliku täiendusega, kuid edaspidine sõltub juba temast endast, sest konkurents on meeskonnas tihe”, lisas Kalju peatreener Sergei Frantsev.

Eelmised kaks hooaega esindas Mašitšev FC Infoneti värve, samuti on ta mänginud Sillamäe Kalevis, FC Floras, TVMK-s ja Vilniuse Vetras. Senise karjääri jooksul on Nikolai Mašitšev mänginud Eesti Premium liigas kokku 292 mängu ning löönud 61 väravat.

Nikolai Mašitševi on võimalik Nõmme Kalju särgis näha juba sellel reedel kell 19.15, kui Taliturniiri raames kohtutakse EJL-i sisehallis Sillamäe Kaleviga.