Aleksandr Puštovi hoolealused saavad oma tuleristsed Euroopa liiga esimeses eelringis üle 17 000 inimese mahutaval Tynecastle'i staadionil.

"Oleme Infoneti kohta päris palju teada saanud. Nad on enda meeskonda toonud mitmeid endiseid ja praeguseid koondislasi ja on seega väga kogenud tiim. Nende keskmine vanus on ilmselt midagi 29 ja 30 vahel, mis tähendab, et nad oskavad mänge võita ja ka suurel staadionil mängimine ei ole neile rahvusvahelise kogemuse tõttu võõras," analüüsis Heartsi peatreener Robbie Neilson enne homset kohtumist Scottish Sunile.

"Kahjuks oli Infonetil enne homset kohtumist 10-päevane mängupaus ja seega pole meil õnnestunud neid kohapeal näha. Kuid vaatasime Infonetist palju videosid ja ma uurisin nende kohta ka oma Eesti tuttavalt. Nad on Eesti liigas domineeriv tiim, kes on meeskonna tugevdamiseks viimastel aastatel ka korralikult raha kulutanud. Nad muudavad oma taktikat palju ja kindlasti ootavad meid ees rasked 90 minutit," lisas Šotimaa klubi loots.

Hearts võõrustab Infoneti homme kodustaadionil kell 22.00. Korduskohtumine peetakse 6. juulil kell 18.45 A. Le Coq Arenal.