Eesti vutitiimile algas eurosarja debüüt väga edukalt, kui Dmitri Kruglovi tsenderduse realiseeris 21. minutil efektse ülepuusalöögiga ära noor Jevgeni Harin.

Aleksandr Puštovi hoolealuste rõõm ei kestnud aga pikalt ning juba 7 minutit hiljem vilistati Infoneti keskkaitsjale Vladimir Avilovile kastis käega mäng. See tähendas kodumeeskonnale penaltit, mille ghanalane Prince Buaben ka kindlalt võrku saatis.

Juba 36. minutiks haaras Hearts eduseisu, kui nurgalöögi järel saatis väravaesises segaduses palli omavõrku Andrei Kalimullin.

Järgnes mõlemapoolsete võimalustega mäng, kus lisaks aktiivsele Harinilie testis vastaste väravavahi Jack Hamiltoni valvsust ka Kruglov. Paraku väravaid 17 000-kohalisele Tynecastle'i staadionile kogunenud publik enam ei näinud ja nii läheb järgmisel kolmapäeval toimuvale korduskohtumisele kerge favoriidina vastu just Šoti tiim. Väärtuslik võõrsilvärav tähendab siiski, et Lasnamäe meeskonna viiks edasi ka 1:0 võit.

Infoneti koosseis: Igonen, Kalimullin, Avilov, Appiah, Volodin, Voskoboinikov, Harin (Kulinitš 82), Mošnikov, Kruglov, Dmitrijev, Mašitšev (Haminu 60).