14. detsembrist ametisse asuva endise tippmängija vastutada on noortekoondiste sportlik pool ja noormängijate personaalne arendamine, noorte meistrivõistluste ja U-17 Eliitliiga sportlik edasiarendamine, samuti talenditreeningud. Zelinski hakkab töötama koos jalgpalliliidu tehnilise direktori Janno Kivisillaga.

„Oleme noorte tippjalgpalli arenguks käima lükanud mitu väga olulist ja töömahukat projekti, näiteks U-17 Eliitliiga suurendamine läbi klubide ja piirkondadega tehtava koostöö ning „99 mängija projekt“, mis on pühendatud perspektiivikate noormängijate karjääri planeerimisele,“ selgitas EJLi president Aivar Pohlak täiendava ametikoha loomise vajadust.

41-aastane endine ründaja Zelinski pidas lahkumismatši koondise särgis 2010. aastal, kui Eesti alistas maavõistlusmängus Soome 2:0. Aastatel 2009–2011 töötas Zelinski jalgpalliliidus projektijuhina, viimased neli hooaega oli ta Tallinna FC Levadia abitreener. Zelinskil on UEFA A treenerilitsents ning sel aastal alustas ta UEFA PRO kursust.