"Oleme kodust kaugel ning nende kaitsjad on suured ja tugevad, seega peame palli hoidma ning ründama," hoiatas Trapattoni. "Robbie Keane ei saa terve kohtumise energiat ainult jooksmisele kulutada, seega keegi teine peab seda tema eest tegema. Jon Walters tegi seda Armeenia vastu, ta mängis hästi."

"Saame ühte ründajat (Simon Cox'i) tund ning teist (Waltersit) pool tundi kasutada. Iga mängija peab kulutama kogu energia! Kui nad on surmväsinud, siis see on hea. Saame nad välja vahetada."

Trapattoni rõhutas, et Eestit ei tohi alahinnata. "Peame olema näljased, sest Eesti saab olema näljane. Lihtsalt kohale ilmumine ei ole piisav, sest Eesti on alistanud Serbia-suguseid tähtsaid meeskondi."

"Kui meeskond pääseb alagrupist edasi, tähendab see, et neil on taset, nad on hästi organiseeritud ning vaimselt ja füüsiliselt tugevad."

Meeskonnaga ei sõida kaasa Leon Best, kes on lähipäevadel isaks saamas. Korduskohtumiseks on mees taas rivis. Iirimaa jalgpallikoondis maandub Tallinnas kolmapäeva õhtul.