"Ma usun, et Iirimaa pääseb EMile," teatas 42 korda Iirimaa koondist esindanud Alan McLoughlin, kes aitas rahvuskoondise 1994. aasta MM-finaalturniirile. "Me saime väga hea loosi. Oleme selged favoriidid, lisaks on kordusmäng Dublinis. Usun, et praegused koondislased suudavad suure vastutuskoormaga toime tulla ja meeskonna pika vaheaja järel EMile viia."

"Olen väga optimistlik. Mängijad teavad, milline pettumus oleks EMilt välja jääda. Kuna paljude meie eakamate tippmängijate jaoks on see viimane võimalus suurturniirile jõuda, ei näe ma võimalust, et nad meid alt veaks," sõnas Eoin Hand, kes mängis Iirimaa koondise eest 19 korda ja oli rahvusmeeskonna peatreeneriks aastatel 1980-85.

"Olen kindel, et saame EMile. Meil on viimastel aastatel palju ebaõnne olnud, kuidas selles valiktsüklis on õnn meile naeratanud," arvas Keith O'Neill, kes mängis omal ajal Inglismaa kõrgliigas Norwichi ja Middlesbrough eest ning esindas Iirimaad 13 korda. "Me oleme ilmselgelt tugevam meeskond kui Eesti. Ja Trapattoni on just selline peatreener, keda me hetkel vajame. Ta ei lase mängijatel loorberitele puhkama jääda. Sellised kogenud mängijad nagu Richard Dunne, Shay Given ja Robbie Keane peaksid meid EMile viima."

"Kindlasti pääseme EMile," teatas endine Iirimaa koondise ja Dundee Unitedi kaitsja Sean Dillon enesekindlalt. "Poleks midagi hullemat kui vaadata suurturniiri, kus ei mängi Iirimaa. Ma olen arvamusel, et meie praegune koondis on piisavalt hea, et kahe mängu kokkuvõttes see seeria võita."