Irish Independent kirjutab oma artiklis "Iirimaa astus neli sammu taeva suunas", et ei oleks osanud 4:0 võitu oodata. Peakohtunikust kirjutatakse mängu ülevaates õige pisut.

"Kohalikud kurtsid kohtunike töö üle, kuid tegelikult ei olnud mingit ülekohut. Avapoolajal jäid eestlased täiesti õigustatult kümnekesi, sest Andrei Stepanov sai kaitses tehtud vigade eest kaks kollast kaarti. Ja kuigi teine eemaldamine kohtumise lõpu eel polnud nii ühemõtteline, oli Iirimaa selleks ajaks juba 3:0 ees ja mäng tehtud," kirjutab Irish Independent. 

Irish Timesi artiklis "Üks mäng ja kahe jalaga EMil" kiidetakse samuti Iirimaa koondist ja ülistatakse peatreeneri heast vaistu, sest Giovanni Trapattoni otsustas viimasel hetkel algkoosseisu lülitada avavärava löönud John Waltersi.

Avapoolaja mängu ülevaade piirdubki Times`il paraku vaid Waltersi väravaga. Täiesti unustatakse mainimata, et Eesti jäi Stepanovi punase kaardi järel vähemusse. Raio Piiroja teise poolaja punasest kaardist on juttu, kuid üsna põgusalt.

"Eesti lootused kustusid lõplikult 73. minutil, kui Raio Piiroja sai teise kollase kaardi. Polnud vaja eesti keelt osata, et aru saada, mida kohalikud fännid peakohtuniku Viktor Kassai aadressil laulsid," kirjutab Times.

Seda, et iirlaste neljas värav sündis väga kergelt antud penaltist, ei maini kumbki ajaleht.