Alles esmaspäeval Nõmme Kaljust 2:0 üle olnud florakad juhivad hetkel Premium liigat 47 punktiga. Nende tänavuse hooaja teeb sedavõrd imetlusväärsemaks fakt, et 17 mänguga on kogutud 15 võitu ja 2 viiki - kaotusekibedust seega meistriliigas tuntud polegi!

Nüüd seisab Arno Pijpersi hoolealustel aga ees oluline periood, kus senine edu loeb vähe. Nimelt ootavad neid Euroopa liiga eelringi mängud, kus neile loositi vastu Sloveenia klubi NK Domžale. Et Sloveeniasse võimalikult hea häälestusega minna, peetaksegi eelnevalt kõrge tasemega rahvusvaheline sõprusmäng.

Eesti rahvusstaadionile on täna Flora vastastena astumas seega rootslaste AIK, kes hoiab hetkel koduliigas 4. kohta ja valmistub samuti euromängudeks. Niisiis on mõlema klubi jaoks tegu justkui peaprooviga, kus veel viimased käigud ja mõtted enne olulisi euromänge läbi katsetada.

Olgu ka öeldud, et AIK auhinnakapist võib leida 11 Rootsi meistrikulda, lisaks on nad osalenud nii Meistrite liiga kui Euroopa liiga finaalturniiril. Kuidas lõpeb nende kohtumine Floraga, selgub juba täna kell 15.00 algavas kohtumises, Delfi TV otseülekannet kommenteerivad Rasmus Raidla ja Flora president Pelle Pohlak.