Nädal tagasi Tallinnas A. Le Coq Arenal peetud avamängus napi 2:1 võidu saanud Flora võttis võõrsile kaasa kõik võimalused edasi pääseda, kuid poolproffidest vastastele jäädi Gibraltaril alla 0:2.

Lincoln läks korduskohtumist juhtima 15. minutil, kui kohtunik hindas Flora väravavahi Mait Toomi tegevust oma karistusalas veaks ning ka avamängus skoori teinud Joseph Chipolina realiseeris penalti.

Kogu mängu vältel aktiivsemaks pooleks olnud Flora ponnistused ei kandnudki aga vilja ning teisel kolmveerandtunnil lõi vahetusmees Antonio Calderon värava hoopis florakate võrku.

Oma 22. hooaega Euroopas mänginud Flora jaoks on euromängud olnud ikka ja jälle komistuskiviks - 22 korrast on edasi pääsetud vaid ühel korral. Lincolni vastu mängimine oli nende ajaloo ilmselt paberil parim šanss teise ringi jõuda, kuid kaotus tõmbas nendele lootustele kriipsu peale.

Eriti valusaks tegi kaotuse tõsiasi, et selle paari võitjat ootab teises eelringis Šotimaa hiid Glasgow Celtic, keda juhendab endine Liverpooli loots Brendan Rodgers.

Lincoln Red Imps - Tallinna FC Flora 2:0 (1:0), kahe mängu kokkuvõttes 3:2
15. pen. Chipolina, 79. Antonio Calderon