"Kasvatasime sinust parema inimese! Alustuseks lööd noa oma kasvatajale selga!" seisis loosungil, mille Kalju fännid tribüüni katuselt alla riputasid.

"Sõud peab ju saama! Märkasin seda enne mängu, aga mingeid erilisi emotsioone see ei tekitanud," rääkis Pürg, kelles pulbitses täna eriline tõestamisvajadus.

"Tahtmist oli palju. Läksin väga julgelt ja võitluslikult igasse olukorda sisse. Tahtsin võita, mitte pingele alla jääda. Isegi mitte niivõrd pingele... Nimetagem seda tahtmiseks."

Flora jäi kohtumise alguses kodumeeskonna surve alla ja 12. minutil 0:1 kaotusseisu, kuid Maksim Gussevi 32. minuti tabamus kiirrünnaku lõpetuseks seadis jalule viigi.

"Eks koduväljak mingisuguse eelise Kaljule ikka annab. Nad on tabelis esimesed ja tahavad väga seda tiitlit võita. Mängu tüüp oli selline, mis soosis meie tahaplaanile jäämist. Viimastes mängudes pole me nii suure võitlusega harjunud. Aga saime ennast ka vaikselt käima ja tekkis arusaamine, kuidas peab tegutsema."

Kuigi teine poolaeg oli kõrvalt vaadates üsna võimalustevaene, ei kinnitanud Pürg, et Flora tuli riietusruumist tagasi väljakule viiki hoida. "Öeldi, et lähme oma mängu mängima. Nii või naa ei tohi sellistes mängudes endale lüüa lasta. Mõlemad tahtsid siiski võitu saada. Või vähemalt viiki. Pigem käis kaotuse vältimine," sõnas Pürg.