Individuaalses plaanis oli päev edukaim Henrik Ojamaale, kes nädalavahetusel saadud punase kaardi järel täna neljanda liiga meeskonna Krakeroy vastu 90 minutit kirja sai ning 4:0 võidumängus kaks väravat enda arvele kirjutas, kirjutab Soccernet.ee.

Terve kohtumise vältel Sarpsborgi üheks aktiivseimaks meheks olnud Ojamaa avas skoori 39. minutil, kui ta vastaste tagasisöödu vahelt lõikas ning 1:0 tabloole kirjutas. Teise tabamuse sai eestlane kirja 56. minutil, mil 22-kordne koondislane tiimikaaslase Anders Thordseni söödu postipõrkest võrku kõmmutas.

Sarnaselt Ojamaale sai täismängu kirja ka Karol Mets, kes koduklubi Stravangeri Vikingu suure 7:0 võiduni tugevuselt neljanda liiga tiimi Algardi vastu aitas. Probleemideta võidud said kirja veel teiste Eesti koondislaste Taijo Teniste ja Pavel Londaku koduklubid Sogndal ning Bodö/Glimt. Kui väravavaht Londaku leivaisa Glimt alistas neljanda liiga tiimi Kirkenes IF-i kuivalt 6:0, siis esiliigas palliv Sogndal pidi Kirkenesiga samal tasemel palliva Lyseklosteri vastu ka ise ühe palli võrgust koukima, võttes kokkuvõttes siiski kindla 5:1 võidu.