Sel hooajal alles teist korda Inglise kõrgliigaklubi noortemeeskonna eest platsile pääsenud Käit oli osaline Fulhami 2:2 viigimängus Middlesbrough eakaaslastega. Eestlane vahetati puhkama 68. minutil.

Premier League'i U23 liiga tabelis hoiab Fulham 12 meeskonna konkurentsis 14 punktiga üheksandat kohta. Middlesbrough on 18 punktiga seitsmes.

Intervjuus Soccernet.ee-le rääkis Käit, et soovib lähiajal laenulepingu alusel taas mõnda teise klubisse mängima minna, sest Premier League'is mängiva Fulhami põhimeeskonna ridades talle hetkel kohta ei paista.

Kui aasta eest kolis Käit mängima Šotimaale Ross Countysse, siis seekord tahaks ta siirduda Mandri-Euroopasse. See võiks Käidi arvates tema mängijatüübile paremini sobida. "Usun, et seal tulevad minu omadused paremini esile," ütles ta.

Kuigi suvel saab Käidi leping Fulhamiga läbi, siis praegu ta endale veel uut klubi ei otsi. Fulham võib soovi korral temaga aasta võrra lepingut pikendada ning Käit sooviks jaanuari jooksul teada saada, kas seda võimalust ka kasutatakse. Ühtlasi oli Fulhami soov see, et Käit koos Eesti koondisega järgmisel nädalal Katari ei sõidaks.