Hannes Anier on Florat meistriliigas esindanud 27 mängus ja löönud 10 väravat, tulles 2011. aastal Eesti meistriks. Seejärel mängis Anier Taani meistriliiga klubis Odense BK ning viimati Saksamaa 2. Bundesligasse kuuluvas FC Erzgebirge Aues.

Neljal korral Eesti koondises mänginud Anier tegi oma koondisedebüüdi 2014. aasta 4. juunil Islandi vastu ning lõi esimese värava sinisärkide eest kolm päeva hiljem maavõistlusmängus Tadžikistaniga.

Ametlikes kohtumistes saab Hannes Anier Flora värve taas kanda alates 2016. hooajast, sest Premium liiga juhendis on punkt (13.20), mille kohaselt oleks Anier pidanud sel aastal mänguõiguse saamiseks Auega lepingu lõpetama umbes kuu aega hiljem.

Eesti koondise eest neljas mängus ühe väravagi kirja saanud Anieri sõnul tuli selline reegel omamoodi šokina. "Eestisse naasmine oli mingil ajal ikka mõttes, aga see reegel, mis mul sel hooajal mängida ei lase, oli üsna kõva tagasilöök ja üllatus," sõnas mees Soccernet.ee-le. "Kahju, aga mis seal ikka. Minu info järgi sai mind registreerida ka pärast Eesti akna sulgumist, aga hiljem tuli välja, et tegelikult ikka ei saanud. Jäin lihtsalt veidi hiljaks. "

Punkt 13.20. Igal Premium ja Esiliiga võistkonnal on lubatud ülesandmisvälisel perioodil kuni septembrikuise esimese täisvoorule eelneva tööpäevani erandkorras üles anda üks teisest jalgpalliliidust tulev elukutseline jalgpallur, kelle leping klubiga on lõppenud peale eelviimase, kuid enne viimase ülesandmisperioodi lõppu.