Kahe võiduni peetavas seerias võitis Augur esimese mängu 3:2. Sama tulemusega lõppes ka teine kohtumine. Mängu käigus juhtis Augur seejuures 2:0. Anži suutis viigistada, ent kuus minutit enne lõppu lasti endale otsustav värav lüüa.

Mängu jälginud Eesti rahvuskoondise peatreener Dmitri Skiperski avaldas arvamust, et tegu oli kahe võrdse vastase mänguga, milles üks võistkond osutus lihtsalt veidi edukamaks.

„Tervikuna on eesti futsali jaoks ehk isegi hea, et meister vahetub. Pääseb ju meister mängima UEFA Futsal Cupile. See on plussiks ka koondise jaoks, sest rohkem mängijaid saab rahvusvahelisi kogemusi. Sellest tulenevalt värisevad nende põlved koondise eest mängides vähem,“ kommenteeris Skiperski.

Teises poolfinaalpaaris on võitja veel selgumata. Tallinna FC Cosmos, kes nädal tagasi võitis võõrsil kindlalt Sillamäe Dina 8:2, jäi koduväljakul alla 2:4.

Dina läks mängu juhtima juba teisel minutil ning võitis esimese poolaja 2:1. Teisel poolajal õnnestus neil vahet veelgi suurendada, veidi rohkem kui kaks minutit enne mängu lõppu aga vähendas FC Cosmos vahe jällegi minimaalseks.Viimasel minutil suutis Dina lüüa veel ühe värava.

„Mängijate häälestatus ei olnud see, mis vaja. Ilmselt arvati, et pärast võõrsil saavutatud kerget võitu ollakse juba ühe jalaga finaalis. Järgnes igati seaduspärane karistus,“ kahetses FC Cosmose esindaja Boriss Šipunov.

FC Cosmose ja Dina vaheline kolmas kohtumine toimub uuesti FC Cosmose koduväljakul, kellel on koduväljakueelis tänu põhihooajal saavutatud kõrgemale kohale. Meenutame, et FC Cosmos võitis põhihooaja, samas kui Dina oli alles viies.

Teine finalist selgub nädalavahetusel Viimsi spordikeskuses.