Pronksmedalite võitmiseks pidi FC Cosmos, kes nädal varem alistas Anži tulemusega 5:1, korduskohtumises vältima neljaväravalist või suuremat kaotust. Selle ülesandega saadi ka hakkama ja võideti tulemusega 6:3.

Tõsi, esimest poolaega valitses eelmise aasta meister Anži ning võitis selle 3:2. Teisel poolajal lõid aga väravaid üksnes Cosmose mängijad, kusjuures rahvuskoondistki esindanud Pavel Rubel tegi seda kaks korda.

Võistkonna esindajate sõnul lootsid nad hooajalt kindlasti enamat, just seetõttu toodi võistkonna juurde ka treener Venemaalt – tunnustatud jalgpallur Arkadi Belõi. Ent ka kolmandat kohta ei saa pidada ebaõnnestumiseks, eriti arvestades, et see saavutati võiduga Anži üle.

Futsali meistrivõistluste kõige olulisem mäng toimub aga eelseisval reedel. Kahe võiduni peetavas seerias on seis Dina ja Auguri vahel viigiline. Esimese kohtumise Ida-Virumaal võitis Dina – 4:2. Teises kohtumises oli aga oma koduväljakul parem Augur – 6:1. Kolmas ja otsustav mäng toimub samuti Tallinnas – 27. märtsil kell 19.30 Kristiine spordihallis.

Eesti rahvuskoondise peatreener Dmitri Skiperski peab favoriidiks Auguri võistkonda. Ta on korduvalt rõhutanud, et Dina võistkonna esinemist nendel meistrivõistlustel saab nimetada sensatsiooniliseks, ent paremaks tuleb siiski pidada Auguri võimalusi, kes viimastel aastatel on teeninud endale nimetuse „igavene teine“ sest näitab küll stabiilselt head mängu, kuid ei suuda kuidagi esimesele kohale tulla. Selle prognoosiga nõustub ka Cosmose esindaja Boriss Šipunov.

„Kogu hooaja jooksul on paljud võistkonnad Dinad lihtsalt alahinnanud, nemad aga on mänginud kergelt ja sundimatult nagu ei usuks nad ka ise endasse. Siis aga saabus hetk, kui nende vastu mängiti täie tõsidusega, nemad aga tundsid, et esikoht on käega katsutav ning seetõttu hakkasid tundma vastutuse koormat,“ kommenteeris Šipunov.

Juhul kui eelseisev mäng lõpeb normaalajal viigiliselt, mängitakse 2x5 minutit lisaaega. Kui ka selle lõppedes on seis viigiline, selgub võitja penaltiseerias.