Pärast kolmenädalast puhkust täna kell 15.00 Kalevi staadioni kunstmuruväljakul uueks hooajaks ettevalmistumist alustav JK Tallinna Kalevi esindusmeeskond kutsus testimisele ka mitmeid uusi mängijaid nii Eestist kui välisriikidest. Kui Eestist pärit jalgpallurid alustavad ettevalmistumist täna, siis leegionärid saabuvad testimisele nädala lõpus.

“Näen Kalevis suurt potentsiaali ja huvitavat tööd,” lausus Kalevi värske peatreener Frank Bernhardt. “Peaeesmärk on mängida paremini kui eelmisel aastal ja vältida seekord üleminekumänge.”
Kalevi president Raimo Nõu lisas, et Bernhardti kasuks otsustati põhjusel, et tal on suurte treenerikogemuste kõrval ka selge visioon esindusmeeskonna tihedamast sidumisest klubi noortetööga. “Frank näeb klubi ühtse tervikuna ja oleme senistes aruteludes leidnud mitmeid häid viise, kuidas tihendada sidet klubi noorte ja täiskasvanute abil ning kuidas muuta esindusmeeskonna tegevus avalikkusele atraktiivsemaks.”

Klubi hooaja ettevalmistusprogrammi kuuluvad mitmed treeningmängud nii Eestis kui Soomes. Esimese treeningmängu soovib Kalev pidada 21. või 22. detsembril.