Kreeklased jõudsid küll aeg-ajalt pealelöökideni, kuid ohtlikuks osutusid neist õnneks väga vähesed. Kohati tundus, nagu kodumeeskonnal ei olekski valiksarja seisu arvestades võitu nii väga vaja olnud - ideid oli Kreeka rünnakul vähe ning mõneminutilised pressihetked suutis Eesti kenasti ära kannatada.

Väga kaitsvalt mänginud Eesti tõrjus vastaste rünnakuid lõpuni ning kuigi meil endal ühtegi võimalust sisuliselt ei olnud, naaseme koju teenitud 0:0 viigiga.

Eesti koosseis: Mihkel Aksalu; Ken Kallaste (89. Martin Miller), Ragnar Klavan, Enar Jääger, Nikita Baranov, Taijo Teniste; Dmitri Kruglov, Mattias Käit, Aleksandr Dmitrijev (81. Ilja Antonov), Sergei Zenjov; Henri Anier (90+3. Joonas Tamm).

Meie MM-valikgrupi tabeliseis pärast neljapäevaseid kohtumisi:


Mängu eel:

Georgios Karaiskakise nimelisel staadionil, mida igapäevaselt kasutab Pireuse Olympiakos, seisab Eestil ees raske ülesanne: Kreekalt võõrsil punkt(e) röövida.

Eelmisel sügisel kaotasime samale vastasele Lillekülas õnnetult 0:2, kuigi mängupilt andis lootust enamaks. Kuidas läheb seekord?

Seesama võit on sealjuures kreeklaste seni viimaseks võiduks üldse. Kui meie oleme harjunud, et Eesti koondis mängib igal aastal ka portsu sõprusmänge, siis kreeklased seda teed läinud ei ole ning on kahele kevadisele valikmängule lisaks pidanud vaid ühe maavõistluskohtumise, eelmisel sügisel Valgevenega.

Kõik need kolm matši on lõppenud kreeklaste jaoks kas kaotuse või viigiga: selsamal Karaiskakise areenil kaotati 0:1 Valgevenele ja tehti Bosniaga 1:1 viik (Kreeka viigivärav alles viiendal üleminutil!), võõrsil tehti väravateta viik Bosniaga.

Eestil on samast perioodist ette näidata muuhulgas võidud Horvaatia, Läti ning Antigua ja Barbuda üle, kaks kaotust Belgiale ning viigid Küprose ja St Kittsi ja Nevisega. Martin Reim on viimaste mängude põhjal justkui mingisugust tasakaalu leidmas, kuid võõrsilmäng Kreekaga paneb selle tundumuse tõsiselt proovile.

Kui Kreeka poolelt jääb matšist kindlasti eemale ründaja Kostas Mitroglou, siis Eesti poolelt mängukeelu tõttu Karol Mets ja Artjom Dmitrijev. Vigastusest taastuv Konstantin Vassiljev ei alusta algkoosseisus, samuti on väikese küsimärgi all Siim Lutsu osalemine.