Kohtumist domineerinud Flora parim võimalus sündis 90. minutil, kui Rauno Alliku löögist suundus pall latti ning sealt edasi väravajoone kõrvale, kuid mitte väravasse.

Tammeka veteran Kristjan Tiirik, kes isegi paar korda Flora värava lähistel karistuslööki sooritada sai, tunnistas, et tartlased lähevad koju võidumaitselise viigiga. "Meiesuguse võistkonna kohta tundub see punkt võidumaitselisena! Tulime karukoopast viigiga välja. Olen võistkonna esitusega väga rahul," ütles ta.

"Väljak polnud nii hea, et kiiret söödumängu mängida, nagu Flora oleks soovinud. Selles mõttes mängis muruväljak trumbid meie kätte. Muru oli konarlik, Floral läks palli kontrolli alla saamisega rohkem aega ning meil oli selle võrra kaitses lihtsam. Loomulikult ei tasu kõrvale jätta meie kompromissitut võitlust lõpuni. Pisut oli õnne ka. Nii see tuli."

Flora peatreener Norbert Hurt ei tahtnud väljaku kvaliteedi taha pugeda, vaid tunnustas Tammekat südi võitluse eest. "Raske võitluslik mäng. Tammeka suutis meid agressiivselt ja kõrge tempoga pressida. Pall hüppas palju, mistõttu oli lühikest söötu raske mängida. See sundis meid pikka ette panema, mida me ka tegime. Teisel poolajal saime rohkem vastase poolel mängida ja palle kasti toimetada. Mõlemal tekkis häid võimalusi, mille pidanuksime ära lööma. Aga jäi detailide taha see mäng," tõdes Hurt.

Flora kapten Gert Kams: "See viik oli kindlasti valusam kui Infoneti vastu. Kindlasti jääb kripeldama, eriti arvestades, kui palju meil võimalusi oli. Tihti jäi puudu väikestest asjadest nagu viimane "killer pass" ehk pall kasti. Hästi palju tegime vigu väga tähtsates kohtades. Mõnikord on nii, et pallid lihtsalt ei lähe väravasse. Aga selle nimel ongi vaja vaeva näha, et need pallid väravasse saada. Peame videot analüüsima ja siit omad järeldused tegema, et reedel Sillamäe vastu paremini mängiksime."

Flora on teeninud tänavu 2 võitu, 3 viiki ja 1 kaotuse ning asetseb 9 punktiga neljandal kohal. Neist võib mööduda juba homme ka Tallinna Levadia (samuti 9 p), kes võõrustab Rakvere Tarvast.

Üle ootuste hästi on hooaega alustanud aga tartlased, kes asuvad 11 punktiga teisel kohal. Neist eespool on vaid täna Sillamäe Kaleviga 2:2 viigi teinud Infonet (14 p).