Mängus löödi vaid üks värav. Kalju viis veerandfinaali Peeter Kleini 26. minuti tabamus.

Lisaks Kalju - Flora heitlusele toimus veel kaks karikamängu. Infoneti duubel kaotas Paide Linnameeskonnale 1:4 ja FC Flora U21 jäi alla Narva Unitedile 1:3.

Eelinfo:

"Printsipiaalne vastasseis. Mäng annab vastuse, kes väärib edasipääsu," ütles Kalju peatreener Sergei Frantsev.

"Tuleb väga huvitav mäng, sest mõlemad meeskonnad soovivad võita ja liikuda edasi järgmisesse vooru. Pärast Paide mängu, kus tulime kaotusega koju, peame tõestama, et meil oli lihtsalt halb päev väga tähtsal päeval. Nüüd peame keskenduma 100% igale mängule, mis ees ootab ja eriti kolmapäeval, sest võit võib tähendada järgmisel aastal Euroopa Liigasse pääsemist. Hooaja lõpp on käes ja peame olema tugevad ning andma endast kõik, et võita," lisas keskkaitsja Maximiliano Ugge.

"Karikamängu eel ei loe Premium liiga tulemused midagi. Tulemas on põhimõtteline vastasseis, kus midagi ei jäeta juhuse hooleks. Mäng ei tule kindlasti kerge, sest mõlemad võistkonnad lähevad mängima ainult võidumõtetega. Tuleb väga võitluslik ja hea mäng mõlema meeskonna poolt," lausus Flora juhendaja Argo Arbeiter.

“Mäng nagu mäng ikka. Kindlasti tuleb kõva lahing, mida läheme võitma. Hea meel, et saame mängida koduareenil, kuhu ootame kaasa elama kõiki jalgpallihuvilisi!” lisas keskkaitsja Joonas Tamm.