Mängu ainsa värava lõi 8. minutil Ilja Antonov.

Kohtumine peeti heategevusürituse "Lastele Tervis" raames, millega Levadia kogus koostöös mittetulundusühinguga Naerata Ometi raha 7-aastase Aleksi taastusraviks. Loe Aleksi lugu SIIT

Levadia peatreener Marko Kristal ERR-i spordiportaalile: "Mängisime väga distsiplineeritult. Teadsime, mida Flora üritada tahab ja suutsime need asjad ära hoida. Meil oli momente veel ning võinuksime lihtsamalt ära võita, aga oleme juba harjunud 1:0 võitma. Meil oligi plaan nõelata kontrarünnakutega, see meil õnnestus. Flora võttis teisel poolajal väga palju riske. Oleks mõne veel ära löönud, olnuks kohe palju rahulikum. Aga niisugused need derbid on. Väga hea, et mängust võiduga välja tulime. Põhja-Iiri kohtunike kohta polnud mul mängu jooksul midagi öelda, väga professionaalselt vilistasid, hoidsid mängu ohjes. Kõik said aru, mida tohib väljakul teha ja mida mitte. Kogu aeg peaks nii olema."

Flora kaitsja Karl Palatu: "Kaks täiesti erinevat poolaega. Pärast esimest poolaega väärisime seda kaotusseisu. Teisel poolajal olime paremad, aga sellest jäi väheks. Reaalseid võimalusi meil ei tekkinud. Tekitab väga tuska, et me neist jagu ei saanud. Siit lähevad meie punktid kaduma, juba oleme nendest kuuega maas. Seda on väga raske tasa teha, kui vaadata, et nemad nõrgematele punkte ei kaota. (Kohtunikest) Kui Marko Kristalile meie kohtunikud ei meeldi, pole midagi parata. Ma arvan, et meie kohtunikud on sama head (kui täna vilistanud Põhja-Iiri kohtunikud)."

Levadia on nüüd tabeliliider 34 punktiga, homme Narva Transiga kohtuv Nõmme Kalju on teine 31 silmaga ning Flora kolmas 28 punktiga.

Teistes tänastes kohtumistes lõi Sillamäe Kalev võõrsil 4:1 FC Kuressaaret ja Paide Linnameeskond kodus 6:2 Tartu Tammekat. Homme on vastamisi Trans ja Kalju ning Tallinna Kalev ja FC Infonet. Esimene kohtumine algab kell 17, teine 19.30.