Tallinnas Lilleküla staadionil toimunud kohtumises lõid külalised mõlemal poolajal ühe värava. 16. minuti tabamus läks kirja Montenegro mängumehele Milos Bakračile ning 74. minutil skooris Bosnia ja Hertsegoviina mängumees Anel Šabanadžovic.

Selle paari korduskohtumine peetakse 18. juulil Bosnia ja Hertsegoviinas.

Enne mängu:

Trans pääses Euroopa liigasse tänud FCI Tallinna loobumisele ja Levadiaga ühinemisele, mis jättis ühe eurokoha vabaks ja narvalastele. Nüüd üritatakse seda võimalikult hästi ära kasutada, aga loos tõi avaringis vastaseks tugeva Bosnia klubi.

Eurosarjas pole Trans varem suutnud mitte kordagi esimesest ringist edasi minna: proovida on saadud 14 korda, ent viimased kaheksa vastasseisu on kõik lõppenud vähemalt neljaväravalise kaotusega. Kõige tasavägisemalt suudeti mängida 2006. aastal Intertoto karikas belglaste Lokereni vastu, keda küll võõrsil 1:0 võideti, ent kokkuvõttes siiski 1:2 kaotus saadi.

Raudteetööliste klubi Željeznicar on vahelduva eduga eurosarjades mänginud juba alates 1960. aastatest ning teinud seda Bosnia klubidest kõige rohkem. Parimaks tulemuseks on seni jäänud UEFA karikasarjas 1985. aastal poolfinaali jõudmine, viimastel aastatel on aga piirdutud paari eelringi mängimisega. Mullu võideti näiteks Euroopa liiga esimeses eelringis montenegrolaste Golubovci Zetat, enne kui teises ringis Stockholmi AIK-le alla jäädi.

Kohtumine A. Le Coq Arenal algab kell 19.00 ning Delfi TV näitab mängu otseülekandes. Matši kommenteerib Raul Ojassaar.