Valitsev meister Flora alustas mängu selgelt näljasemalt, tekitas esimese ohtliku väravavõimaluse ja sai ka esimesena palli võrku. Kaks minutit enne avaväravat lõi Frank Liivak karistusala joonelt mänguvahendi latti. 9. minutil pääses kiirrünnakust Pavel Londakuga üks-ühele Mark Anders Lepik, kes külma närvi demonstreerides palli endise Eesti koondislase jalge vahelt võrku saatis.

Kalju jõudis viigiväravani 32. minutil, kui suurepärase kauglöögiga hiilgas Liliu. Vaid kahe minuti pärast viis karistuslöögile pea vahele saanud Henrik Pürg Flora taas juhtima ning sellest omakorda minut hiljem sahistas teisel pool väljakut võrku Rimo Hunt. Pöörase nelja minuti jooksul nähti seega kolme väravat.

Teise poolaja parimate võimaluste eest hoolitses Flora. 59. minutil oli iluväravale lähedal 30 meetri pommlöögi napilt mööda löönud Markus Poom, 67. minutil lõi Gert Kams karistuslöögi latti, 86. minutil tegi täpselt sama teiselt poolt Poom.

Tabeliseis: 1. Kalju 78, 2. Levadia 72, 3. Flora 71. Floral on varuks edasi lükatud kohtumine Pärnuga.

Flora peatreener Jürgen Henn: "Jäin rahule mängijate esituse, kire, tahtmise ja kvaliteeiga. Tuleb au anda ka Kaljule: kui nad selliste väravate ja mängudega hooaja kaotuseta läbivad, siis järelikult nad väärivad seda. Lõime kolm korda latti, nemad said kaks imeväravat - võib tunduda ebaaus, aga jalgpall juba kord on selline. Usun, et ka neil saab ükskord õnn otsa. Nagu täna juhtus imeasju, võib imesid juhtuda ka ülejäänud hooaja jooksul."

Flora ründaja Frank Liivak: "Viik maitseb pigem kaotusena. Meie jaoks oli ainuke variant täna võit võtta. Nüüd on elu jälle keeruline, kõik asjad ei sõltu meist. Kui Kalju niimoodi mängu ära kangutab, võibolla neil on mingi tiitliõnn sel aastal. Levadiaga mängus neil latid raksatasid, täna lõime meie kolm korda latti. Ei taha uskuda, et jalgpallis õnn rolli mängib, aga kurat, neil on sel aastal ikka väga palju õnne olnud."

Kalju abitreener Sergei Terehhov: "Kindlasti oli eesmärk jätkata kaotuseta seeriat. Flora alustas paremini ja läks õigustatut kaks korda juhtima. Õnneks suutsime viigistada ning teine poolaeg oli võimaluste poolest võrdne. Trahvilööke lubati Floral rohkem lüüa ning nende pealt oli võimalus neil võiduväravgi lüüa, aga lõppude lõpuks oli võrdne mäng. Võtan mängijate ees mütsi maha. Mõned neist mängisid süstide toel."

Kalju ründaja Rimo Hunt: "Tõesti hea võitluslik viik rahvale vaadata. Üllatuslikult olid täna standardolukorrad hoopis Flora leib, aga me suutsime mängulistest olukordadest oma väravad ära lüüa. Kindlasti ei ole veel tehtud. Ma olen rohkem numbrite inimene. Räägime siis, kui konkurentidel on teoreetiline võimalus kadunud. Seni tuleb täie keskendumisega jalg terav hoida."