"Suure tõenäosusega need kaks meest mängivad," ütles Reim, kellelt uuriti veel poolkaitsja Konstantin Vassiljevi seisundi kohta. Mäletatavasti jättis Vassiljev viimase Poola liiga kohtumise vahele ja saabus Eestisse kerge jalavigastusega.

"Vassiljev on viimased treeningud teinud natuke meeskonnast isoleeritult. Täna on meil viimane trenn, misjärel saab sada protsenti teada, aga ta läheb kogu aeg paremaks. Enne tänase treeningu lõppu ei julge öelda üht ega teist. Õnneks on samal positsioonil mängiv Sergei Mošnikov olnud algusest peale terve. Ta tuli ka laagrisse maakeeli "puukaga", aga on kõik korralikult kaasa teinud ja valmis mängus osalema, kui selleks vajadus tekib," vastas Reim.

Gibraltari tugevustest ja nõrkustest rääkides ütles Reim: "Olen ka varem öelnud, et Eesti koondise jaoks nõrku vastaseid pole. Kui me oma tööd täie tõsidusega ei tee, siis on keeruline häid mänge pidada. Teame Gibraltari tugevusi ja nõrkusi. Proovime olla nende kiireteks vasturünnakuteks valmis. Oleme vaadanud päris palju nende mänge ja pilt on päris hea. Aga nagu meiegi üritame uusi asju teha, võib seda teha ka vastane."

Reim osutas, et Gibraltar on oma vastastele aeg-ajalt peavalu suutnud valmistada. "Vaatamata sellele, et nad on siin jalgpallimaailmas värske liige, on mängijad väljakul ambitsioonikad ja palliga enesekindlad. Teinekord on nad mänginud väga ilusat jalgpalli ja olnud suuremate riikide koondistele peavaluks. Ühest küljest on see nende tugevus, teisest küljest nõrkus. Üritame nende hulljulgust rünnakut üles ehitada ära kasutada," lisas ta.

Eesti - Gibraltari 2018. aasta MM-valikmäng algab Lilleküla staadionil homme kell 21.45. Esmaspäeval on Eesti vastaseks Kreeka. Valiksarja avamängu kaotas Eesti Magnus Pehrssoni juhendamisel Bosnia ja Hertsegoviinale võõrsil 0:5.

Delfi ennustatav algkoosseis homseks mänguks: