Kohal olid peatreener Magnus Pehrsson ning mängijad Ken Kallaste ja Gert Kams. Ükski kolmest mehest polnud osaline viimases võõrsilmängus Bosnias kaheksa aastat tagasi, kui Tarmo Rüütli hoolealused said Zenicas 0:7 kaotuse ning Kamsi sõnul pole sellest koondises ka enam eriti palju juttu olnud.

Pressikonverentsi peateemaks oli Ragnar Klavani võimalik liitumine koondisega, mis peaks selgemaks saama täna õhtul, kui Liverpool teatab täna põlvevigastusega kimpus olevale keskkaitsjale tehtud testide tulemused. Veidi vähem puudutati kolmapäevast sõprusmängu, mille Eesti Pärnus Maltaga 1:1 viigistas.

"See mäng oli kaugel täiuslikkusest. Me saame igas aspektis ainult paremaks minna. Bosnia mäng tuleb hoopis teistsugune. Loomulikult me analüüsime ka Malta mängu, aga me ei saa ainult sellest lähtuda. Saame valikmängule kaasa võtta asjad, mida peame pikemas perspektiivis niikuinii parandama - me ei olnud palliga piisavalt kiiresti ning söödud ei olnud piisavalt tugevad, me ei kasutanud rünnakul võimaluste tekitamiseks piisavalt diagonaalsööte, aga ma ei ole kindel, et me nendele valdkondadele Bosnia mängu eel kõige rohkem keskendume," rääkis Pehrsson.

Teisipäevasest vastasest põhjalikumalt rääkides ütles Pehrsson: "Bosnia näol on tegemist füüsiliselt väga tugeva tiimiga, kellel on suured jõulised ründajad. Oodata on palju tsenderdusi karisutsalasse, millega me peame tegelema. Nad on oskavad palliga kvaliteetselt ümber käia ja see on teine asi, mida peame pidurdama. Eriti hea on selles Miralem Pjanic, kes nende eest järjepidevalt on mänginud. Peame olema kaitses väga head ja näitama iseloomu ning tegutsema kiirrünnakutel piisavalt kiirelt."

Vaata videost, mida rääkis suvel Poolas koduklubi (Zabrze Gorniku Kielce Korona vastu - G.L.) vahetanud Ken Kallaste!