Sarnasusi Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumises toimunud intsidendiga oli hämmastavalt palju: lambid kustusid kahel korral mängu avapoolajal, misjärel valgustuse võimsust vähendati ning kohtumine lõpuni mängiti. Mõlemas mängus oli sealjuures peakohtunikuks Kristo Tohver.

"Esialgse info kohaselt lõi koormus kaitsme välja," selgitas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht. "Levadia klubi andis teada, et Maarjamäel parandati hiljuti valgustust ja seda katsetati kolmapäeval ja see töötas järgnevatel päevadel ka treeningutel - ühtegi probleemi ei olnud."

Omapärase olukorraga tuli tunduvalt paremini toime Levadia, kes sai Paide üle kirja koguni 7:0 võidu. Kolm väravat kanti Rimo Hundi nimele, jala said valgeks ka Mark Oliver Roosnupp, Jevgeni Kobzar, Igor Dudarev ja Joao Morelli.

Sel talvel Paide ohjad üle võtnud Vjatšeslav Zahovaiko on tõsises hädas kaitsega: avavoorus kaotati Sillamäe Kalevile 1:5 ning teises voorus võideti Viljandi Tulevikku 3:2.

Oma hooaja esimesed kolm võidupunkti sai kirja FC Flora, kes alistas Sportland Arenal Pärnu Vapruse tulemusega 2:0. Avavärava lõi esimesel poolajal Mihkel Ainsalu, teise lisas mängu neljandal lisaminutil 16-aastane Mark Anders Lepik, kelle jaoks oli tegu Premium liiga debüüdiga.

Tulemused:

FC Flora - Pärnu Vaprus 2:0
42. Mihkel Ainsalu, 90+4. Mark Anders Lepik

FC Levadia - Paide Linnnameeskond 7:0
15. Mark Oliver Roosnupp, 22. Jevgeni Kobzar, 29., 40., 44. Rimo Hunt, 42. Igor Dudarev, 89. pen. Joao Morelli

Tabeliseis pärast kolmandat vooru: