Eestlane Juhan Noode lippas väljakule kolm minutit enne kohtumise lõppu, kui Brisbane`i meeskond oli kaotusseisus 0:1. Turvameestel tuli mitu minutit vaeva näha, enne kui huligaan kätte saadi. Vaid boksereid kandnud eestlane oli oma rinnaesisele kirjutatud "Go Brisbane" ("Edasi, Brisbane").

Fotosid Noode väljakule jooksmisest saab vaadata väljaande Angle News lehelt SIIT.

Eestlane sai oma "vägiteo" eest hiljem sotsiaalmeedias isegi kiita. "See streaker oli igava mängu tipphetk," kirjutas üks Brisbane`i fänn Twitteris. Teine poolehoidja kiitis, et korrarikkuja suutis turvameeste eest ära joostes näidata suuremat kiirust kui enamus Brisbane`i jalgpallureid terve matši jooksul.

Kuna Brisbane Roar suutis kuuendal lisaminutil mängu viigistada 1:1-le, nimetasid osad fännid huligaani isegi matši kangelaseks, sest just tänu tema sekkumisele olevat kohtunik lisanud mängule nii palju lisaminuteid.


Noode on endale "nime teinud" ka Eestis, sest ta on seotud skandaalse Tallinn C.F. vutiklubiga, mille Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon otsustas eelmise aasta lõpus nelja positiivse dopinguproovi tõttu Eesti meistrivõistlustelt diskvalifitseerida. Selle klubi mängijate proovist leiti lubatust suuremal määral kanepit.

Tundub, et selle skandaalse klubi eestvedajatel ongi kombeks spordivõistlustel korda rikkuda. Nimelt jooksid sama vutimeeskonnaga seotud Kevin Ingermann ja Gert Reinberg tänavu jaanuaris BC Kalev/Cramo ja Nymburki vahelise Ühisliiga korvpallimängu ajal väljakule. Vaata videot: