Sergei Ratnikov kinnitas Delfile, et tegu on sellesama Mali mehega, kelle võimalikust liitumisest rääkis ta ka detsembri alguses: "Tabi on tema hüüdnimi. Tervet nime isegi ei tea. Oleme nii palju kursis, et viimane koht, kus teda vaadati, oli Sint-Truide Belgias (klubi hoiab hetkel Belgia kõrgliigas 16 meeskonna konkurentsis 12. kohta - toim.)."

"Samuti on ta kuulunud Kameruni koondise laiendatud ehk esialgsesse nimekirja. Ametlikku mängu ta seal kirja pole saanud. Üldiselt on meil omad inimesed, kes tema taustaga töötavad - hetkel tahame keskenduda lihtsalt mehe mängijaoskustele. Vaatame teda veel ja eks see võtab natukene aega. Siis otsustame, kas ta jääb meile või mitte," lisas Ratnikov, et Levadia võimalikul täiendusel on ka Kameruni juured. Samuti tunnistas peatreener, et just keskkaitsja positsioon hetkel talle enim muret valmistabki. Sinna kohale võidakse täiendusi otsida veel teistest Balti riikidest.

Hunt ja Teever küsimärgid, Podholjuzin ilmselt jäämas

Levadia viimaste aastate suurimad väravakütid Rimo Hunt ja Ingemar Teever osalesid sedapuhku kolmanda liiga turniiril FC Zenit Tallinna ridades. Kas see tähendab, et kumbki ründaja Levadias jätkamas ei ole?

"Praegu on mõlemad mehed küsimärgi all. Ingemariga on selline olukord, et ta peab ise vaatama, kas ta soovib veel edasi mängida või mitte," rääkis Ratnikov. Pärast hooaja lõppu avaldas Premium liiga parim täpsuskütt, et ta võib putsad lõplikult varna riputada. Lõpliku otsuse peaks 30-kordne Eesti koondise internatsionaal tegema jaanuari keskpaiguks.

Viimased kaks hooaega Kasahstani kõrgliigas Kõzõlorda Kaisari esindanud Hundi olukorda kommenteeris Levadia juhendaja järgnevalt: "Temal kindlasti tulevad ka välismaalt pakkumised. Aga kui ta ikkagi sobivat mängupaika piiri tagant ei leia, siis loodan, et jääb meile."

Samuti osaleb Aastalõputurniiril pikaaegne Levadia äärekaitsja ja noortekoondislane Maksim Podholjuzinit, kes vabanes 7. detsembril kihlveopettusest tingitud mängukeelu alt. Ka teda näeb Ratnikov meeskonnas jätkamas, leides, et mängumees võis olla hea asendaja Infoneti lahkunud Dmitri Kruglovile.