Ka diskorina tuntud Laasme ja Ader jäid fotosilma ette 3. novembril Kadrioru staadionil toimunud Eesti meistriliiga hooaja viimase mängu ajal, kus Kalju alistas Tartu Tammeka 5:1. Kohtumise järel anti Kalju palluritele kätte klubi ajaloo esimene meistrikarikas.

Delfi andmetel on aastate eest Nõmme Kalju esiliigameeskonna eest mänginud Laasme seotud ning kinni peetud ka juhtumis, mille raames vahistas Harju maakohus Kalju ja Eesti koondise jalgpalluri Oliver Konsa. Riigiprokuratuuri avalike suhete juht Katrin Lunt ei soovinud andmeid kommenteerida.

Keskkriminaalpolitsei menetleb ning riigiprokuratuur juhib menetlust kriminaalasjas, mis on algatatud seoses narkootilise aine suures koguses ebaseadusliku käitlemise kahtlusega. Harju maakohus on kriminaalmenetluse raames vahistanud kolm inimest, kelle seas on ka 27-aastane Konsa. Kriminaalasjas on prokuratuuri teatel veel kahtlustatavaid.

Laasme, endise nimega Tauno Veri on narkokuritegevusega tegelevale politseile vana tuttav. 2008. aasta septembris mõisteti ta kuueks aastaks vangi, olles tabatud aasta varem detsembris enam kui 400 grammi kokaiiniga. Ta müüs Tallinnas Suur-Ameerika ja Koidu tänava nurgal asuvas Neste tanklas ühele meesterahvale ligi neli grammi kokaiini, olles politsei jälgimise all, ja vahistati. Keskkriminaalpolitsei leidis mehe maasturist minigrip-kilekottidesse pakendatult ligi 30 grammi kokaiini. Tema uhkest eramust Harku järve ääres leiti uimastite jääkidega digitaalkaal ning veel üle 400 grammi kokaiini.

Eesti Ekspress kirjutas, et ajakirjandus ristis Laasme "glamuurseks" narko­ärikaks, sest ta sõitis ringi edeva BMW maasturiga, mille numbrimärk oli BECKS23, ja pidutses ohjeldamatult. Auto eest maksis Laasme iga kuu 14 000 krooni liisingut. Lisaks David Beckhami jumaldamisele mängis mees ka ise jalgpalli, kuuludes aasta varem esiliigas pallinud Nõmme Kalju ridadesse.

Laasmet karistati narkokuritegude eest ka 1997. ja 2001. aastal.