Reedel peetud esimeses poolfinaalis läks Pärnu vastamisi põhiturniiri täiseduga läbinud Minski naiskonnaga. Minsk suutis kohtumist juhtima minna 29. minutil, kui täpne oli Anastassia Šuppo, ning vaheajapausile mindi Valgevene klubi 3:0 eduseisus. Teisel poolajal lisas Minsk lausa viis väravat ning sammus 8:0 võiduga finaali.

Teises poolfinaalis kohtus FC Flora Leedu klubi Gintra-Universitetasega ja pidi tunnistama võõrustajate 3:0 paremust.

Kolmanda koha mängus said seega omavahel kokku Eesti naiskonnad. Radviliškise staadionil peetud kohtumist läks 16. minutil juhtima Pärnu, kui täpne oli Anastasija Shcherbachenia. Avapoolajal rohkem väravaid ei sündinud. Flora jõudis viigini 73. minutil, kui Katrin Loo söödu realiseeris karistusalas Valeria Liik. Pärnu rebis ennast taas ette 82. minutil, kui Shcherbachenia kena kauglöögiga oma teise värava kirja sai. Juba järgmisel minutil oli taas täpne Liik, sööduandjaks jällegi Loo ning kohtumise normaalaeg lõppes 2:2 viigiga.

Lisaajal sündis üks värav - 111. minutil jõudis karistuslöögijärgses olukorras esimesena pallini Kethy Õunpuu, saates löögi ülemisse ristnurka. Sellega kindlustas Flora endale 3:2 võidu ja pronksmedalid.

Finaalkohtumises teenis võidu Minsk, kes jäi Gintra vastu küll avapoolajal kaotusseisu, kuid suutis teise mängupoole alguses penaltist viigistada ja vormistas 74. minutil otse karistuslöögist 2:1 lõppseisu.