Esmaspäeval, mõned minutid peale keskpäeva sattus Pühajärvel viiekümnendates eluaastates mees uppumisohtu. G4S rannavalvur märkas kaldast 20 meetri kaugusel olevat hädasolijat kiirelt ja tõttas appi. Veest välja toodud mees oli teadvuseta ja ei hinganud, kirjutab jalgpall.ee.

Rannavalvur Priit Lehismets alustas koos venna Raul Lehismetsaga inimese elustamist ning enne kiirabi saabumist oli kannatanu hingamine taastatud ja mees teadvusele toodud.

„Nii tõsist juhtumit pole minu teada varem juhtunud,“ tunnistas Priit Lehismets. „Reageerisime ja tegutsesime nii kiiresti, kui võimalik ja tänu heale meeskonnatööle oli võimalik inimene tagasi tuua.

FC Otepää esindaja Marko Laas ütles, et klubi on uhke Priidu ja Rauli üle. „Seni on klubi praegused ja endised liikmed avaldanud läbi sotsiaalmeedia vendadele tunnustust,“ rääkis Laas.

„Meeskonnakaaslased hindavad Priitu ja Rauli kõrgelt. Klubis on mõlemad asendamatud mängijad. Priit on kolmanda liiga Lõuna tsooni resultatiivseim mängija ja Raul on meeskonna kapten.“