Flora kutsub oma sotsiaalmeedia kanalites fänne mängule nii eesti kui ka soome keeles, lubades veel esimesele 200 külalisele tasuta grillrooga, kuid põhjanaabritel enda kaasmaalasele kaasa elada ei õnnestu.

"Meie oma koosseisu kokku pannes sellest ei lähtu. Ta mängis eile duubli eest ega ole veel põhikoosseisu jaoks valmis," tõdes Hurt. "Ta ei ole väga tugev neis mängudes, kus tuleb tegutseda väikesel maa-alal ja intensiivse kaitse vastu. Kui ruumi on vähe, on tal veel raske."

Eelmisel hooajal mängis Tukiainen Flora põhikoosseisus 14 kohtumist ning saadeti poole hooaja pealt Viljandi Tulevikku. Sel hooajal on ta kaheksas mängus löönud kuus väravat, neist viis Rakverele ja ühe Pärnule.

"Selge see, et iga täiendus, mis sa juurde tood, võiks meeskonna kvaliteeti tõsta, aga Sakarit tuues teadsime, et me ei too kõrgetasemelist mängijat, vaid madalamal tasemel mänginud palluri. Olime sellega arvestanud. Samas ei ole ta meile pettumust valmistanud, vaid meid tihti olulistel hetkedel aidanud," lisas Hurt.

Flora on tänavu 11-st mängust kogunud neli võitu, viis viiki ja kaks kaotust, mis annab neile Kalju, Levadia ja Infoneti järel neljanda koha.