„Irakli tuli treenerite juurde ja andis mõista, et tal on isiklikud probleemid, mis ei lase tal meiega enam maksimaalselt tööd jätkata. Koos treenerite tiimi, mängija enda ja klubi juhtkonnaga otsustasime, et kõige mõistlikum on sellises olukorras koostöö lõpetada,“ kommenteeris FC Flora peatreener Norbert Hurt.

"Ma tahan tänada kogu Flora klubi toetuse eest. Tundsin end siin hästi, õppisin nii mõndagi. Loodan, et Floral läheb hästi, selleks on kõik eeldused olemas. Raske on lahkuda klubist, mis on saanud mulle koduks, kuid nüüd on aeg küps liikuda edasi. Ma ei olnud ideaalne, kuid minusse suhtuti siin alati hästi“, selgitas Logua.

„Oli inimesi, kes ütlesid mulle, et Eestisse tulek on justkui sammu tagasi astumine, kuid aja möödudes olid nad sunnitud oma arvamust muutma - see teadmine valmistab rõõmu. Tähendab - mina ja Flora käime õigeid radu. Eraldi tahan tahan tänada Aivar Pohlakut mu olukorra mõistmise eest ja Jaak Printsi, kes mind alati aitas. Ilma temata olnuks kohanemine palju vaevalisemalt kulgenud. Не забуду! Удачи!"

Nooremana mitmesse Venemaa omavanuste koondisse kuulunud 24-aastane Logua liitus FC Floraga Moskva Dinamost 2013. aastal. Esimesel hooajal oli tema saldoks meistriliigas 30 mängu ja 8 väravat, 2014. aastal 35 mängu ja 10 väravat ning tänavu 19 mängu ja 3 väravat. 2013. aastal tuli ta koos Floraga Eesti karikavõitjaks ja eelmisel aastal Superkarika võitjaks.