Mäng algas väljakuperemeeste kiire avaväravaga, mis löödi avaminutil nurgalöögi järel, vahendab fcflora.ee

FC Flora teenis oma esimese korneri 21. minutil, kuid edu see ei toonud. 26. minutil suurendas Brøndby oma eduseisu kahe väravaliseks.

Esimene pooltund möödus oodatult enamasti Flora väljakupoolel, meil on olnud kaks ohtlikumat rünnakut, kus korra ka vastaste väravavaht on sekkuma pidanud.

35. minutil päästis taanlasi nende väravavaht Michael Tørnes, tõrjudes kindlana näiva Flora avavärava. Flora võitles kõvasti ja avapoolaja lõpus tegi ka meie väravavaht Marko Meerits supertõrje. Kõlab vaheajavile.

Teisel poolaja omas Brøndby endiselt initsiatiivi, ohtlikke momente oli aga vähe kuni 71. minutil oli täpne Michael Krohn-Dehli - 3:0. Peagi lõi Remco van der Schaafilt oma teise värava seisuks 4:0 ja  nii mäng lõppeski.

Treeningmäng Kopenhaagenis 17. veebruaril
kell 16:30 Brøndby IF - Tallinna FC Flora  4:0 (2:0).

Väravad: 1., 78. Remco van der Schaaf, 26. Peter Madsen, 71. Michael Krohn-Dehli
:

Brøndby IF: Michael Tørnes, Anders Randrup, Mikkel Bischoff, Remco van der Schaaf, Max von Schlebrügge (46. Thomas Rasmussen), Michael Krohn-Dehli, Samuel Holmén, Paul Jatta, Jan Kristiansen (72. Jens Larsen), Peter Madsen, Alexander Farnerud (60. Ousman Jallow).

FC Flora: Marko Meerits, Markus Jürgenson, Teet Allas, Karl Palatu, Gert Kams, Aivar Anniste, Nikolai Mašitšev, Siksten Kasimir, Zakaria Beglarišvili, Oliver Konsa, Alo Dupikov.

FC Flora meeskond ei sõitnud mängule parimas koosseisus, kuna samal ajal toimus täna Leedus Eesti ja Leedu U-21 koondiste maavõistlus ja seal kuuluvad meeskonda FC Flora põhikoosseisu mängijad: Stanislav Pedõk, Aleksei Jahhimovitš, Andrei Veis, Sergei Mošnikov, Albert Taar ja Rauno Alliku.

Mängule Brøndbyga sõitis 15 mängijat: Marko Meerits, Meelis Peitre, Markus Jürgenson, Teet Allas, Mikk Reintam, Karl Palatu, Gert Kams, Aivar Anniste, Jürgen Henn, Nikolai Mašitšev, Zakaria Beglarišvili, Alekxandre Abašidze, Oliver Konsa, Siksten Kasimir, Alo Dupikov.

Veel sõitsid kaasa treenerid Martin Reim ja Janno Kivisild, massöör/füsioterapeut Taavi Põder ja delegatsiooni juht Tarmo Lehiste.