Vaatamata sellele, et väljakuperemehed asusid juhtima juba mängu teisel minutil, suutsid FC Cosmose pallurid haarata initsiatiivi ning juba vaheajaks kindlustada endale küllaltki veenva eduseisu - 6:2.

Teisel poolajal kindlustas FC Cosmos oma eduseisu veelgi, lüües veel kaks väravat ning alles mängu lõpu eel kolm väravat löönud Dünamo pallurid mängu päästa enam ei suutnud.

Võitjate koosseisus lõid kaks väravat Pavel Rubel ja Ilja Krivošein. Tänu sellele jääb Rubel oma 11 löödud väravaga vaid ühe tabamuse võrra maha turniiri suurimast väravakütist, Sillamäe Dina võistkonnas mängivast Vitali Bolšakovist.

Triobet Saaliliiga kaheksanda vooru ülejäänud mängud lõppesid järgmiselt:
Maccabi (Tallinn) – Dina (Sillamäe) 3:10
Anži – Augur Enemat 4:2
Nõmme BSC Triobet – Narva United 3:4

Turniiritabelis tõusis ainuliidriks FC Cosmos, kes edestab oma lähimat konkurenti, Sillamäe Dina võistkonda 2 punktiga.

Turniiritabel pärast kaheksat vooru:

Cosmos – 19 punkti
Dina – 17
Augur – 16
Anži – 14
Narva United – 13
Dünamo – 6
Nõmme BSC Triobet – 4
Maccabi – 3

Järgmises voorus, mis peetakse juba järgmisel nädalavahetusel pärast jõulupühi, kohtub liider ühega autsaideritest - Nõmme BSC Triobetiga.

„Loodame pärast järjekordset vooru oma positsiooni veelgi tugevdada, kuivõrd meie lähim konkurent Dina kohtub mitmekordse Eesti meistri Anžiga, kellel küll sel hooajal veel kõik ei ole õnnestunud, kuid selle võrra tugevam peaks olema motivatsioon“, kommenteeris FC Cosmose esindaja Boriss Šipunov.