Klavan lõi Bundesliga viimase vooru mängus Frankfurti vastu värava ning aitas Augsburgi kolmanda järjestikuse võiduni. Hooaeg lõpetati Augsburgi enam kui 100-aastase ajaloo kõrgeimal ehk 8. kohal.

Eurospordi jalgpallianalüütikud on paigutanud 28-aastase mängumehe aga üsna huvitavale positsioonile - parem äärepoolkaitsja. Jah, Klavan pole alati olnud keskkaitsja - varem tegutses ta näiteks vasakkaitses -, kuid parem äär on meie mehele olnud seni täiesti võõras positsioon.

Üks võimalikest põhjustest, miks Klavan just sellele positsioonile pandi, võib peituda selles, et Eurosport plaanis tegelikult sümboolsesse koosseisu valida Augburgis paremal äärel mängiva Andre Hahni, kes lõi laupäeval meeskonna võiduvärava. Võimalik, et eksikombel asendati sakslane Klavaniga, kes oli löönud kodumeeskonna avavärava. Ent eestlase statistilised näitajad - värav, 100-protsendiline taklamine (4-st 4) ning 8 korral palli oma karistusalast eemale löömine - on kahtlemata ka ilma vastava tiitlita tunnustust väärt.

Lisaks Klavanile kuulusid 11 mängija hulka näiteks Manchester City poolkaitsja Samir Nasri, Liverpooli keskkaitsja Daniel Agger ning Dortmundis oma viimases liigamängus säranud Robert Lewandowski.

Eurospordi nädala koosseis:

                        Samir Handanovic
                               (Inter)

Carl Jenkinson, Daniel Agger, Joel Matip, Sergio Escudero
    (Arsenal)      (Liverpool)   (Schalke)     (Getafe)

Ragnar Klavan, Vladimir Darida, Mateo Kovacic, Samir Nasri
  (Augsburg)      (Freiburg)         (Inter)          (ManCity)

     Robert Lewandowski, Antonio Floro Flores
            (Dortmund)            (Sassuolo)