Ainsa Eesti klubina oli avaringi loosis asetatud Nõmme Kalju, kes on viimastel aastatel eurosarjades Eesti lippu kõige kõrgemal hoidnud. Nende võimalikeks vastasteks olid loosi eel Glenavon (Põhja-Iirimaa), Birkirkara (Malta) ja Klaksviki (Fääri saared) paari võitja, Europa (Gibraltar) ja Priština (Kosovo) paari võitja, Tampere Ilves (Soome) ja Stjarnan (Island).

Loosikausist tuligi Kaljule vastaseks Islandi hõbedameeskond Stjarnan, kusjuures esimene kohtumine peetakse Islandil ja teine Tallinnas. Kuigi Kaljul on paari hooaja tagusest olemas võidukas kogemus Islandi klubi Frami vastu, võib Stjarnan osutuda salakavalalt tugevaks vastaseks - eelmisel ja üle-üle-eelmisel hooajal on küll euromängudel esimese takistuse otsa komistatud, ent 2014. aastal alistati Euroopa liigas järjepanu lausa kolm vastast: waleslaste Bangor City, šotlaste Motherwell ja poolakate Poznani Lech, enne kui play-off ringis Milano Interile suurelt alla jäädi. Hetkel on Stjarnan Islandi liiga liider.

Islandlaste alistamise korral ootab Kaljut teises eelringis kas FC Kopenhaagen või Ats Purje leivaisa KuPS.

Nii FCI Levadia kui ka Narva Trans olid aga asetamata meeskondade seas. Levadialaste vastane tuli seltskonnast Velenje Rudar (Sloveenia - Ilja Antonovi koduklubi!), Dundalk (Iirimaa), Hibernian (Šotimaa), Sarpsborg (Norra - Joonas Tamme koduklubi!), Häcken (Rootsi) ja FC Kopenhaagen (Taani). Loosikausist tuli Levadiale vastaseks iirlaste Dundalk. Iiri klubiga kohtus Levadia mäletatavasti ka mullu, kui Cork Cityle kahe mängu kokkuvõttes kindlalt 2:6 alla jäädi. Levadia peab selles vastasseisus esimese mängu kodus, nagu ka mullu.

Edu korral seisab Levadial teises eelringis ees kohtumine Küprose klubi Lanaca AEK-ga.

Transi võimalikud vastased olid loosi eel Poznani Lech (Poola), Jeruusalemma Beitar (Iisrael), Niši Radnicki (Serbia), Sofia Levski (Bulgaaria), Irtõš (Kasahstan) ja Željeznicar (Bosnia ja Hertsegoviina). Loos tõi narvalastele vastaseks bosnialaste Željeznicari - Trans peab kodus teise kohtumise.

Teises eelringis kohtub Trans edu koral kas leedulaste Strumbrase või Kürpse klubi Limassoli Apolloniga.

Lisaks Eesti klubidele said vastased teada ka mitmed välismaal pallivate Eesti mängijate klubid: Henri Anieri ja Artjom Dmitrijevi tööandja FC Lahti läheb näiteks avaringis vastamisi Islandi klubi Hafnarfjörduriga, Riia FC-s palliv Bogdan Vaštšuk bulgaarlaste Sofia CSKA-ga. Ilja Antonov ja Velenje Rudar kohtuvad eelkvalifikatsioonist tuleva meeskonnaga - selleks on kas Bala Town (Wales) või Tre Fiori (San Marino). Joonas Tamm (Sarpsborg) kohtub avaringis islandlaste IBV-ga, Ats Purje ja Kuopio Palloseura suurele FC Kopenhaagenile.

Euroopa liiga esimeses eelvoorus peetakse avamängud plaani järgi 12. juulil, kordusmängud 19. juulil.