Esiliiga vooru avasid reedel põneva matšiga Pärnu Linnameeskond ja FC Kuressaare: kuigi Pärnu läks kohtumist juhtima, pidid väljakuperemehed tunnistama saarlaste 3:1 paremust. Laupäeval kaotasid kodus nii Viljandi JK Tulevik, kes jäi 0:1 alla FC Flora duublile, kui ka Rakvere JK Tarvas, kes alistus 1:2 Vändra JK Vaprusele. Pühapäeval tegid Tallinna FC Puuma ja Nõmme Kalju FC II 1:1 viigi, Tallinna FC Levadia II aga võitis 2:1 Kiviõli FC Irbist.

Liidrikohal jätkab Flora II viiepunktilise eduga. Levadia II aga tõusis teiseks, möödudes Kalju FC II-st, Kuressaare on Viljandi ja Pärnu ees neljas.

Neljapäeval toimus Sportland Arenal Esiliiga B vooru esimene mäng, kus Tallinna FC Flora III võitis Tallinna FC Ararat TTÜ-d 5:2. Laupäeval võitis Maardu FC Starbunker lisaminuti väravast 2:1 HÜJK Emmastet. Pühapäeval kaotas JK Sillamäe Kalev II liider Tallinna FC Infonet II-le 1:3 ja Tallinna JK Legion jäi Tartu FC Santosele alla 1:5. Santose eest sai kübaratriki kirja Taavi Vellemaa. FC Elva võitis 3:0 Kohtla-Järve JK Järvet. Kaks väravat selles kohtumises lõi Jürgen Kuresoo, kes lõi veel penalti latti.

Infonet II juhib tabelit 34 punktiga, kuid Santos on vaid seitse punkti kaugusel ning omab kahte mängu varuks. Kolmas on HÜJK Emmaste ja Maardu FC Starbunkeri ees Sillamäe Kalev II.