"Minu leping pidi aga eelmise hooaja lõpus automaatselt 2016. aasta novembrini pikenema. Nemad nii ei arvanud ja nüüd pöördusin jalgpalliliidu poole. Vaatab, mis nemad sellest bisnisest arvavad," sõnas 33-aastane Šišov sel kevadel Delfile ja Eesti Päevalehele.

Tänavusel hooajal Šišov kõrgliigas platsile ei jooksnudki ning nüüd saab mees Kalevi käest 2500 eurot kahjutasu.

"Klubi jõudis oma endise jalgpalluriga kokkuleppele ning täna kinnitas seda ka kohus. Šišov nõudis alguses 11 000 eurot, kuid lõpuks leppisime kokku 2500 euros," kinnitas Sillamäe Kalevi president Aleksandr Starodubtsev venekeelsele ERRile.

42 korda Eesti koondist esindanud Šišov on varem lisaks Sillamäele esindanud ka Nõmme Kalju, FC Levadia ning Aserbaidžaani klubi Lankarani Hazari värve. Sealjuures on lepingusegadused meest kummalisel kombel jälitanud - 2009. aastal sõlmis ta kolme ja poole aasta pikkuse lepingu ungarlaste Györi ETOga, kes aga kümme päeva hiljem otsustas, et ta Eesti mehe teeneid ikkagi ei vaja. Sarnane olukord tekkis ka Aserbaidžaanis, mille tulemusena sai Šišov sisuliselt kaks aastat mängupraktikat vaid koondises.