Flora kommertsdirektor Jaanus Pruuli ei tahtnud pärastlõunal Twitteris levinud infot veel kinnitada ega ümber lükata, sest Jääger polnud uues klubis meditsiinilist testi läbinud. Täna kell 20 sai uudis aga ametliku kinnituse.

"Leppisin Enariga hooaja alguses kokku, et kui talle peaks tulema välisklubist pakkumine, on ta vaba lahkuma. Valerenga huvi oli väärt vastamist. Soovin Enarile Flora nimel kõike head edasiseks ja jään me taaskohtumist ootama," sõnas FC Flora tegevjuht Jaak Prints.

"Kui aus olla, siis eks ta ikka raske otsus oli, aga mul oli veel soov välismaal mängida. Valerenga variant tuli viimasel hetkel ja suhteliselt üllatusena. Tuleb tunnistada, et Eestist ja Florast sedasi poole hooaja pealt ära minna on tõesti väga raske," kommenteeris klubivahetust Jääger ise.

"Ma jään oldud ajaga väga rahule. Sai kindlasti palju uut õppida ja ennast arendada, sest mängisin Floras keskkaitses. Sooviksin nii klubi kui fänne omaltpoolt tänada, et mind aitasite ja omaks võtsite. Soovin meeskonnale ja klubile järelejäänud hooajaks edu ning fännid - toetage ikka omasid, nagu olete teinud siiamaani! Jätke mu kapis olnud pilt kindlasti alles, sest kunagi ei tea!"

Asendust pole plaanis Floral Jäägrile otsida. "Meil on keskkaitsjaid piisavalt ning üleminekuteaken on samuti kinni. Teoorias ühe mängija veel reeglite kohaselt võiks tuua, aga meil pole hetkel sel teemal midagi rohkem lisada," ütles Pruuli Delfile ja Eesti Päevalehele.

Alles hiljuti lahkus Florast ka venelasest äärepoolkaitsja Irakli Logua, tuues põhjuseks isiklikud probleemid.

Oslo Valerenga on Norra meistrisarjas (Tippeligaen) 20 vooru järel 36 punktiga neljandal kohal, olles vaid punktiga maas Karol Metsa koduklubist Stavangeri Vikingist. Valerenga saavutuste hulka kuulub viis Norra meistritiitlit, viimati võideti esikoht 2005. aastal.