Kolmapäeval 31. sünnipäeva tähistanud Jääger alustas tänavust hooaega FC Flora ridades, kuid siirdus augusti keskel Norra kõrgliigasse Oslo Valerenga tiimi. Seega ametlikult kogenud kaitsjale Premium liiga kulda kaela ei riputatud.

Selle asemel sai ta aga hea karastuse Norras, kus eestlase nimele 9 liigamänguga 2 iluväravat jäi. Kuidas Jääger just Norra hooaja kokku võtaks?

"Ma arvan, et üldjoontes võib rahule jääda. Alustasime hästi, kuigi 7. koht ei olnud võibolla päris see, mida klubi lootis. Nad lootsid eurokohta, aga seal olid mõned mängud, kus andsime punkte ära ja lõpus olid vahed suht väikesed (näiteks kolmandast kohast jäi lahutama 7 punkti - toim). Lõppkokkuvõttes võin vähemalt isiklikus plaanis ikkagi rahule jääda," rääkis kaitsja, kelle üks värav ka Norra kõrgliiga ilusaimaks tabamuseks kandideerib.

Võib ära katta kogu kaitseliini

Nagu öeldud, siis tänasel jalgpalligalal Jäägerile Eesti meistriliiga kulda kaela ei riputatud. Tugevat rolli ta Flora ajaloo 10. meistriitiitlis siiski mängis, juhtides kaptenina meeskonna kaitseliini 16 liigamängus. "Noh, tahaks loota, et oma rolli ma ikka kandsin jah. 16 mängu siin olin ja eks midagi ikka andsin. Aga ega suurem töö tehti ikka hooaja teises pooles ära, kui siin pikk võiduseeria oli," jäi Jääger oma panuse hindamisel siiski tagasihoidlikuks.

Lõppenud hooaeg oli omapärane Jäägerile ka selles osas, et viimastel aastatel eelkõige paremkaitsjana tegutsenud mängumees tõusis koondises põhikeskkaitsjaks Ragnar Klavani kõrvale. Valerengas pallis ta aga hoopis vasakkaitses. Seega võis ta vajadusel ära katta kõik kaitseliini positsioonid - millist rolli Jääger aga ise eelistab?

"Ma arvan, et mul vahet väga ei ole. Tunnen end igal pool päris mugavalt ja kus treener näeb, et vaja on, seal olen valmis ka mängima," avaldas 31-aastane kaitsja.

Kuna Valerengaga sõlmitud leping tänavuse hooajaga lõppes, siis kus Jääger end algaval liiga-aastal mängimas näeb - on ta ehk taasliitumas pikaaegse tööandja Floraga? "Liiga vara on sellel teemal spekuleerida. Kuigi ideid on, siis päris kindlalt veel seda, kus detsembrist treenima hakkan, öelda ei oska."